Derfor er vi taget til USA

35 studerende på serviceøkonom-uddannelsen er taget til Florida i en måned. Mød tre fra Randers og hør, hvorfor de er taget afsted
nyhed

Mai-Britt Svendsen
24 år
Læser serviceøkonom i Randers med speciale i Sport og events

Hvorfor læser du til serviceøkonom?

Jeg vil gerne skabe oplevelser for andre, som gør dem glade. Jeg elsker service, kunder og den sociale kontakt, ligesom jeg har fokus på detaljen, så jeg tror, jeg kan gøre en forskel indenfor serviceerhvervet. Mit fokus er på kultur og events, og jeg drømmer om en dag at blive selvstændig med mit eget lille firma.

Du er med på turen Florida. Hvorfor det?

Jeg har jordens største rejsehjerte, så selvfølgelig skulle jeg afsted. Efter gymnasiet har jeg rejst meget til fx Israel, Norge, Afrika, USA, Australien og Kina. Turen er en mulighed for at kombinere studiet med oplevelser og rejselyst. Man kan jo ikke sige nej til Florida.

 

Mia Bille Schou LarsenMia
22 år
Læser til serviceøkonom i Randers med speciale i Hotel- og restaurantmanagement

Hvorfor valgte du serviceøkonom-uddannelsen?

Efter syv år som tjener i Legoland og Lalandia ved jeg, at service betyder alt for at skabe den gode oplevelse. Alt kan være perfekt, men sidder servicen ikke i skabet, kan det være ligemeget.
Det gælder om at have overblik, være fokuseret og så synes jeg, det er sjovt at have travlt. Derfor passede uddannelsen perfekt til mig, og en dag håber jeg at åbne mit eget sted.

Hvad har gjort, at du er taget med til Florida?

Udlandet siger mig mere end Danmark, der er for lille. Jeg vil gerne ud og opleve, hvordan man gør andre steder og få ny inspiration indenfor restaurantdrift. Jeg har altid drømt om at komme til USA, siden jeg var helt lille, så jeg glæder mig helt sindssygt meget. Det bliver en kæmpe oplevelse at være afsted, og jeg glæder mig meget til at være på Florida International University.

 

Mathias Nyborg ChristensenMathias
22 år
Læser serviceøkonom i Randers med speciale i Sport og events

Hvorfor valgte du serviceøkonom?

Jeg har altid haft en kæmpe interesse i sport og oplevelser, og allerede på handelsskolen skrev jeg fx opgave om oplevelsesøkonomi. Med uddannelsen her kan jeg få begge dele, og det er helt perfekt til mig. Det giver mig mulighed for at arbejde med min fritidsinteresse, der især er amerikansk football. Jeg har søgt praktik udlandet og vil meget gerne til en amerikansk football klub i USA, for de ved virkelig meget om at skabe gode events.

Du skal afsted til Florida. Hvorfor det?

Første gang, jeg hørte om det, tænkte jeg, at dét skal jeg bare med på. Det var allerede, før jeg startede på studiet. Sammen med en ven regner jeg med at se et par kampe i basketball og ishockey derovre, og så glæder jeg mig til at besøge fx Disney World og Lego World, hvor vi skal høre om deres overvejelser bag at skabe den gode oplevelse.

I den kommende tid kan du høre meget mere om, hvad de studerende laver i USA