Serviceøkonomer over there

Mød her en håndfuld af de Skive-studerende, der tager en måned af deres Dania-uddannelse til serviceøkonom i Florida
nyhed

Helene Bukhave Kristensen
22 år
Læser serviceøkonom i Skive

Hvorfor valgte du serviceøkonom?

Da jeg kom til åbent hus, troede jeg, at jeg skulle læse til multimediedesigner, men i sidste øjeblik skiftede jeg til serviceøkonom, og det var det rigtige at gøre. Events og konceptudvikling med firmaer interesserer mig meget, og vi har nogle fede projekter med at lave fx edutainment for en genbrugsplads.

Du er lige nu i Florida. Hvorfor det?

Jeg er uddannet rejseleder fra Service & Co.’s guideskole, så allerede da jeg kom til åbent hus, var jeg meget interesseret i udlandet. Måneden i Florida var med til at overbevise mig om at vælge uddannelsen, for det er en fed mulighed for at komme til udlandet og studere samtidig. Jeg elsker at rejse.

 

Marie Lybye PoulsenMaria
22 år
Læser til serviceøkonom i Skive

Hvorfor læser du til serviceøkonom?

Faktisk var det en studievejleder, der sagde, at det lige var en uddannelse for mig, men det troede jeg ikke. Jeg troede, at man kun arbejdede som turistmedarbejder, men det passer ikke. Man kan bruge uddannelsen til så meget mere inden for oplevelser, kommunikation og service, og studiet er super fedt med mange projekter for virksomheder, så ens ideer bliver brugt i virkeligheden.

Hvad har gjort, at du er taget med til Florida?

Det er en rigtig god mulighed for både faglig, social og personlig udvikling. Det er sådan en ting, man kun oplever én gang, og jeg kan rigtig godt lide at rejse. De, der var afsted sidste år, har talt meget begejstret om turen og fortalt, hvor gode venner de er blevet, og at de stadig har meget kontakt med hinanden. Det lyder rigtig fedt, så jeg glæder mig meget.  

 

Asbjørn Høj OlesenAsbjoern
22 år
Læser serviceøkonom i Skive

Hvad fik dig til at læse til serviceøkonom?

Jeg vil gerne arbejde med mennesker og service, og uddannelsen giver mig mulighed for at få et differentieret job med forskellige opgaver, hvor ingen arbejdsdage er ens. Og så var det en fordel, at uddannelsen lå i Skive, hvor jeg også har gået på handelsskolen.

Hvorfor er du taget en måned til Florida?

Det bliver min første tur til USA, og man får meget i forhold til prisen. Der er virkelig ’value for money’. Turen vil give mig mulighed for at opleve steder og ting, som jeg ikke selv vil kunne få på grund af Danias kontakter til fx Wine & Food Festival. Jeg glæder mig til at lære andre serviceøkonom-studerende at kende og udvide mit netværk.