SIF bad om innovative ideer hos Danias studerende

Alle er rimelig interesseret i fodbold, så det var en drømmeopgave de studerende fra Erhvervsakademi Dania fik, da SIF-repræsentanter for investorgruppen mandag uge 47 præsenterede de kommende byggeplaner for det nye store fodboldstadion i Silkeborg.
nyhed

Administrerende direktør Kent Madsen og økonomidirektør Claus Christensen fortalte om planerne til 120 mio. kroner, hvoraf Silkeborg Kommune har sagt ja til at betale halvdelen.  Udfordringen for Danias studerende ligger i – foruden at tiltrække flere unge – at finde på ideer til hvordan SIF kan udnytte de nye faciliteter på en sådan måde, at det bliver den bedst mulige forretning for klubben. Hvordan kan man fx få flest muligt til året rundt at benytte den nye kunstgræsbane? De samme gælder brugen af de mange nye lokaler, således at udnyttelsesgraden øges.

Fodbold fænger Danias studerende

”Det er skide-fedt det her,” udtrykker de to handelsøkonomstuderende Henrik og Patrick. Det samme gælder gruppefællerne Anja og Michael, som læser til markedsføringsøkonom på Erhvervsakademi Dania.

”De har virkelig tænkt på det hele i oplægget. Det er gennemtænkt, fx er alle sæderne forskellige farver, så der aldrig vil se tomt ud. Det gør det lidt sværere for os at komme med nye ideer,” konstaterer gruppen af markedsføringsøkonomstuderende Gabriella, Anel, Rasmus og Simon, der vil fokusere på at få flere unge mennesker til at besøge stadion.

Facilitator Karen Marie Saaby Nielsen har mikset de studerende fra Erhvervsakademi Danias afdelinger i Horsens og Randers. ”Det virker som om det er lykkes rigtig godt med grupperne,” siger Karen Marie, der selv var imponeret over det flotte prospekt og alle de informationer som grupperne har fået som input til deres arbejde. Karen Marie vejledte uge 47 Danias handelsøkonomstuderende fra Horsens og markedsføringsstuderende fra Randers på Mascot Stadion i Silkeborg.

Danias studerende innoverer på SIFs planer uge 47

SIF står foran en meget stor investering og en helt ny fase i virksomhedens og klubbens historie. Oplæg til nyt stadion er gennemarbejdet af arkitekter, investorer og klubben. Erhvervsakademi Dania er derfor meget stolte over at blive inviteret inden for. De studerende bidrager i uge 47 med deres vinkler og innovationskompetencer i processen hen i mod realiseringen af SIF s nye stadion.

Torsdag blev vinteroplæg kåret, og 2014 vil vise hvordan etablering af det nye stadion for SIF skrider frem.