Prøv livet som studerende i Hadsten

Erhvervsakademi Dania i Hadsten åbner dørene til sine fire uddannelser og inviterer alle nysgerrige til at opleve en dag som studerende fredag d. 13. marts kl. 8.30 – 15.
nyhed

Er det faglige niveau højt? Er uddannelsen praksisnær? Hvordan ser lokalerne ud, og er underviserne flinke?  

Det er sådanne spørgsmål, som alle har, når de skal vælge uddannelse, og netop disse spørgsmål kan besøgende få svar på, hvis de kigger forbi Erhvervsakademi Dania i Hadsten fredag d. 13. marts til Åben Uddannelsesdag.

Her er alle døre åbne til undervisningen og projektarbejde på de toårige videregående uddannelser til automationsteknolog, el-installatør og energiteknolog. Alle, der er nysgerrige på livet som studerende på Dania, er velkommen på Ellemosevej 36 - uanset om det er for hele dagen eller en times tid.

Programmér robotter
Er du lidt nørdet, vild med automationsstyring og robotteknologi, så kig forbi Erhvervsakademi Dania i Hadsten netop d. 13. marts.

Som en del af Åben U-dag kan du på automationsteknolog-uddannelsen være med til at programmere nogle af de avancerede robotter, som de studerende arbejder med dagligt.

Få samtidig et unikt indblik i en branche, der mangler dygtige folk. Alle automationsteknologer fra Dania er nemlig i arbejde, og deres kompetencer er meget efterspurgte i erhvervslivet. 

Undervisning El Installatoer

 

 

6.3.15