Som produktionsteknolog er der flere jobmuligheder

Produktionsteknolog Kasper Nørgaard blev færdig juni 2013 fra Erhvervsakademi Dania i Skive og har i dag job i Bila A/S. ”Der er rigtig mange døre, der åbner sig, og det er jo en hurtig uddannelse, hvor man kommer bredt omkring,” lyder hans opfordring til erhvervsuddannede, der gerne vil mere.
nyhed

”Virksomheden Bila er et godt eksempel på de mange virksomheder, der i dag har en produktionsteknolog ansat,” fortæller studiekoordinator Sussi Hørup.

Efterspørgslen er stor, og Bila kan også godt bruge flere færdiguddannede, tilføjer Kasper, der som trainee i en project manager stilling, har med konstruktion af robotanlæg at gøre.

Han havde fokus på ledelse og drift på uddannelsen, hvor han startede som udlært industritekniker.

”Lige nu er jeg konstruktionsleder på et projekt. Jeg har mange afvekslende opgaver, der spænder vidt i sværhedsgrad. Med viden og værktøjer fra uddannelsen kan jeg komme et spadestik dybere indenfor det faglige, og det giver flere jobmuligheder.”

Faglighed er i højsædet på uddannelsen

Produktionsteknologstuderende på Dania i Skive starter med mange forskellige faglige erhvervsbaggrunde, som bliver brugt aktivt på studiet. Efter endt uddannelse får de job i et bredt felt af virksomheder, som er meget tilfredse med produktionsteknologernes kompetencer og færdigheder.

Studiekoordinator Sussi Hørup har uddannet produktionsteknologer siden 2003 og fortæller:

”Adgang til og anvendelse af ny viden er en væsentlig del af læringsmiljøet på uddannelsen på Dania i Skive. De studerende oplever at komme ind i et kreativt læringsmiljø på Arvikavej, ligesom ture til udland og undervisningsforløb med virksomheder ruster de studerende til at kunne tage fat på mange forskellige udfordringer, når de er færdige.”

Alle produktionsteknolgoer fra Skive i job - læs mere her

Hvis du vil vide mere om den to årige videregående uddannelse, så besøg os på Arvikavej 2A lørdag den 24. januar kl. 10-13.

 

23.1.2015