Hjælp internationale studerende fra Dania med studiejob

Mange af Erhvervsakademi Danias internationale studerende leder efter studiejob, hvor de kan gøre en forskel med deres internationale viden. Måske kan de hjælpe din virksomhed ind på nye markeder?
nyhed

På Erhvervsakademi Dania i Viborg har læser internationale studerende på uddannelserne til Automotive Technology, IT-Technology og Marketing Management.

Flere af de studerende har allerede en uddannelse fra deres hjemland og har derfor både kompetencer og viden, som du kan gøre brug af i din virksomhed. Derudover tilegner de sig også væsentlige kompetencer i løbet af deres uddannelse i Viborg, som kan hjælpe dig med fx markedsanalyser, løse it-problemer eller optimere arbejdsgange.

De internationale studerende er meget engagerede, for et studiejob kan hjælpe på deres økonomi, men især fordi mange af de internationale studerende har et ønske om at blive i Danmark og arbejde efter endt studie.

Med et studiejob får de studerende et netværk her i Viborg og kendskab til danske arbejdspladser og den danske kultur.

For virksomhederne er dét at have en international studerende en god mulighed for at få engagerede medarbejdere og for at danne sig et indtryk af de studerende, der senere er mulige praktikanter i tre måneders ulønnet praktik i forbindelse med deres studie.

Har virksomheden fokus på internationale markeder eller et ønske om dette, har internationale studerende tidligere været behjælpelige med at få skabt kontakt til eksempelvis virksomheder i deres hjemland. Du kan her læse et eksempel på, hvordan en international studerende hjælper en virksomhed med at tjene millioner på et nyt marked.

Kontakt os nu

Du kan kontakte studiekoordinator Claus Bang Olsen på tlf. 7229 1600 eller mail International-viborg@eadania.dk, hvis du er interesseret i at få en international studerende i studiejob, og så vil han vende tilbage til dig med et muligt match.

Du er som virksomhed også altid velkommen til at sende jobopslag til os her på Dania, og vi hjælper gerne jer og de studerende med at formidle den første kontakt ved en jobsamtale.