Tætte bånd til undervisere giver mening for studerende

Studiemiljøet på Erhvervsakademi Dania i Skive har for multimediedesigner Janni Gudiksen betydet, at hun har fastholdt de nære relationer, efter at hun har valgt at blive overført og fortsætte sit studie på erhvervsakademiet i Aarhus. ”Underviserne på Dania kender én og ved, hvad man kan, og hvad man brænder for. Det betyder meget”.
nyhed

Janni Gudiksen startede på Erhvervsakademi Dania i Skive i september 2013 for at læse den toårige videregående uddannelse til multimediedesigner. Hun har været meget glad for de tætte bånd, der blev skabt på Dania i Skive, som er en mindre uddannelsesinstitution.

”Man får et bedre og tættere forhold til underviserne. De ved, hvad man interesserer sig for, og hvad man kan. De ved altid, hvad man taler om, da de kender én så godt”, siger Janni Gudiksen.

Janni flyttede mellem 1. og 2. år til Aarhus og har læst videre på erhvervsakademiet der.

”Her er rigtig mange studerende, så man får ikke det tætte bånd til den enkelte underviser. De studerende her er meget motiverede for at læse, da man skal have et vist gennemsnit for at komme ind på uddannelsen," fortæller hun.

Jannis fremtid er kreativ
Janni Gudiksen er 26 år, og ikke desto mindre er hun både uddannet folkeskolelærer og lige om lidt også multimediedesigner. Uddannelsesrejsen stopper dog ikke til sommer.

”Jeg læser videre. Eller det vil sige, at jeg har valgt at søge ind på erhvervsuddannelsen digitale medier på medieskolen i Viborg. Det er reelt set et niveau under den videregående uddannelse til multimediedesigner, som jeg tager nu. Men jeg ved, at det er noget kreativt, jeg vil lave i fremtiden. Jeg vil tegne og lave animation," smiler hun.

Som en del af beslutningen har Janni Gudiksen talt med de ansatte på Erhvervsakademi Dania i Skive.

”Nu er jeg helt sikker på, hvad jeg vil arbejde med fremover, men jeg ved godt, at det ikke er den direkte vej, jeg er gået dertil. Men de uddannelser jeg har taget er på ingen måde spildte. De har alle været med til, at jeg nu er helt afklaret med det, jeg skal beskæftige mig med i fremtiden”, slutter Janni, der også flytter til Viborg for at være tæt på sit nye studiemiljø efter sommerferien. Planen er også at finde en praktikplads i Viborg.

For flere informationer om uddannelsesmuligheder og studiemiljøet på Erhvervsakademi Dania i Skive, kontakt campuschef Hanne Mentz Nedergaard på mail hmn@eadania.dk eller mobil 2515 6203. 

For flere information om multimediedesigneruddannelsen, kontakt studiekoordinator Niels Østergaard på nios@eadania.dk