Talent Camp udvikler studerendes iværksættergener

25 studerende fra Erhvervsakademi Dania dyrker deres talent på lørdagscamps
Af Alex Mareci
nyhed

”Brug to lørdage til at dyrke dit talent.”

Sådan lød overskriften på invitationen om at deltage på Talent Camp. Målet var at hjælpe studerende fra Erhvervsakademi Dania med at forstå og opleve mulighederne for at blive iværksætter, og det gratis tilbud tog 25 studerende glædeligt imod.

En af dem var Sheila Facius fra Grenaa, der til daglig læser til serviceøkonom i Randers.

”Vi lærte at anvende specifikke redskaber til at udvikle og styrke vores eget personlige netværk og vores professionelle opførsel, til når vi for eksempel præsenterer forretningsidéer. Det er jo meget forskelligt, om de skal præsenteres i et fysisk rum, skriftligt eller mundtligt,” siger 24-årige Sheila Facius.

Som en del af forløbet stiftede de studerende bekendtskab med flere digitale værktøjer til networking. At møde medstuderende fra andre campusser i Dania gjorde også Talent Camp’en til en succes for Sheila Facius.

”Det var fantastisk at få mulighed for at arbejde sammen med mennesker, der havde forskellige baggrunde og deltage i noget spændende udover den daglige undervisning. Jeg vil helt klart anbefale det til andre studerende,” smiler Sheila Facius.

Intensiv læring

På den første dag af kurset blev de studerende introduceret til praktiske værktøjer, som de kan bruge til idéudvikling og implementering af innovation i praksisorienterede sammenhænge.

Efter succesen med Talent Camp’en vil erhvervsakademiet i foråret 2017 organisere fire gratis workshops mere a la denne, som giver de studerende mulighed for at udvikle sig. Desuden vil udvalgte studerende få mulighed for at deltage i ”Scandinavian Talent Competition” i Sverige.

Talent Camp’en er støttet af midler gennem INTER-REG, Den Europæiske Udviklingsfond Region.

 EU Logo       Innomatch Gennemsigtig Baggrund