Tidligere studerende viser Danias jobmuligheder til infomøde

Fire tidligere studerende vender onsdag d. 4. marts tilbage, hvor det hele startede - på Erhvervsakademi Dania i Hadsten. Hør om deres komet-karrierer til infomødet kl. 17 på Ellemosevej 36.
nyhed

Steffan Cidlik er automationsteknolog, og ligesom resten af sine medstuderende gik han direkte i job efter at have taget den toårige videregående uddannelse i Hadsten.

”Der er mange fordele ved at blive automationsteknolog. Det er en bred uddannelse, og vi fik mange kompetencer. Derfor havde vi også rigtig mange jobmuligheder,” forklarer Steffan Cidlik, der har arbejdet som softwareautomations-ingeniør ved Tetra Pak siden endt uddannelse. Her har han blandt andet programmeret robothåndtering til store isproduktioner.

Job som serviceansvarlig og energirådgiver efter Dania
Derudover kommer også Christian J. Johnsen. Han er uddannet VVS-installatør og arbejder i dag - kun fire år efter endt uddannelse – som serviceansvarlig ved den globale virksomhed Geberit, der omsætter for over 16 mia. kr. om året og har over 6.200 ansatte over hele verden.

Energiteknolog Jacob Fischer blev for to år siden færdig med sin uddannelse på Erhvervsakademi Dania i Hadsten, og han har siden arbejdet ved energiselskabet AURA Energi i Aarhus. Her er han energirådgiver og arbejder med projektering, administrering af energiovervågning, udarbejdelse af energimærker og meget mere.

”Min tid som elektriker giver mig en klar fordel i rådgivningen. Jeg kan møde håndværkerne i øjenhøjde, samtidig med at jeg kan trække på min viden som energiteknolog og rådgive brugerne om energistrategier. Kombinationen af praktisk erfaring og teoretisk viden er afgørende for mig,” fortæller Jacob Fischer.

Mød også el-installatør Anders P. Mortensen, der arbejder ved Rambøll, og de nuværende studerende, der kan fortælle om studiemiljøet, kantinen og baren i kælderen.

Dania giver også en hotdog til alle fremmødte, så ingen skal gå sultne hjem hverken fysisk eller mentalt.

Se programmet her og læs om campus

Fakta om Dania i Hadsten
På Ellemosevej 36 i Hadsten ligger et af Erhvervsakademi Danias i alt otte campusser. Her er det muligt at tage en kort videregående uddannelse på to år til

Alle fire uddannelser indeholder en praktik i en virksomhed, hvor de studerende får afprøvet deres teoretiske og tekniske viden.

Campus Hadsten har omkring 90 studerende og et livligt studiemiljø, der har åbent 24 timer i døgnet, en god kantine og bar med poolbord i kælderen.

Næste studiestart for alle uddannelser er til august.

 

26.02.15