Konference om online vækst 18. november

Fremtrædende personer fra e-business kommer 18. november med tips og tricks, så din webshop kan blive endnu bedre. Det sker på konferencen 'Væksten er online' i Skive
Af Hanne Mentz Nedergaard, campuschef, Erhvervsakademi Dania Skive
nyhed

Hvordan skaber jeg et større salg på nettet? Hvorfor går nogle kunder ind på en webshop uden at købe noget? E-Hub-konferencen 'Væksten er online' giver værktøjer til, hvordan du kan skabe mersalg og kommer med konkrete bud på optimering til din e-shop. Det sker den 18. november på Kulturcenter Limfjord i Skive.

Konferencen bliver holdt af Erhvervsakademi Dania i samarbejde med Skive Kommune, Skive Handel, Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter, Dansk Erhverv og IT Forum.

Succesfulde oplægsholdere
Fem af landets dygtigste og mest succesfulde virksomheder inden for e-handel deler på konferencen ud af deres store viden med konkrete værktøjer, som er lige til at bruge i sin egen virksomhed. Det er blandt andet Søren Sieg fra Cykelpartner, som fortæller om, hvordan de har brugt nyhedsbreve til at øge salget.

En anden Skivekendt oplægsholder er Dennis Drejer fra Rito.dk. Han fortæller, hvordan kundeservice og levering har betydet alt for hans forretning, og hvordan en ung mand, som ikke kan strikke og intet ved om garn, kan omsætte for to millioner kroner garn på ni måneder. 

Online vækst kræver viden
Målet med konferencen er at vise, at Skive også er godt med indenfor e-handel, og at der er mange muligheder for vækst online. Men det kræver også kræver viden og kompetenceudvikling - noget, som man også kan opnå i Skive på blandt andet Dania.

”Flere og flere handler over nettet. Det faktum kan vi ikke ændre, og Skives handelschef Henrik Lindbjerg gør allerede et kæmpe stykke arbejde for, at trække folk i gågaden og centeret. Derfor vil vi og Skive Kommune styrke de lokale virksomheder - om det så er butikker, iværksættere eller etablerede virksomheder - der vil starte online handel," fortæller Hanne Mentz Nedergaard, campuschef på Erhvervsakademi Dania i Skive.

Det detaljerede program og tilmelding sker på www.skiveet.nemtilmeld.dk


Yderligere oplysninger:
Vil du vide mere om E-Hub, kurserne, konferencen eller e-handel generelt, er du velkommen til at kontakte projektleder Lotte Kronbæk på lokr@eadania.dk eller 31 42 17 55 samt se mere på www.e-hub.nu