Del siden
 
       

Åbent hus på campus Horsens - februar 2023

Kom til Åbent hus på vores campus i Horsens og hør mere om uddannelserne administrationsøkonom og handelsøkonom. Mød både studerende, undervisere og en studievejleder, der alle står klar til at besvare dine spørgsmål om at læse på uddannelserne.
22.02.2023
Vector Smart Object1 15:00 - 18:00
Vector Smart Object2 Horsens Horsens
Vector Smart Object3 Åbent hus
https://eadania.dk/arrangementer/åbent-hus-paa-campus-horsens-februar2023/
2023-02-22

Bliv klogere på, hvordan undervisningen foregår, hvordan uddannelsen kombinerer teori og praksis og hvilke jobmuligheder uddannelsen giver dig.

Få svar på, hvor mange timer om ugen du skal bruge på studiet, hvilke fag du bliver undervist i, og hvilke specialiseringer uddannelsen har.

Få også viden om, hvorvidt det er en uddannelse, du kan bruge i udlandet, og hvordan studiemiljøet er på campus.

Med andre ord kan Åbent hus gøre dig klogere på dine uddannelsesmuligheder og få dig tættere på et valg om, hvad der er den rette uddannelse for dig. 

Program

Fra dørene åbner kl. 16 og indtil kl. 18 kan du frit komme forbi til en personlig snak om vores uddannelser.

Du kan møde både undervisere, vores studievejleder samt studerende, som er klar til at fortælle om at læse på uddannelserne.

Du finder os i den store fælles atrium på campus, hvor vi vil tage i mod dig med lidt loungemusik, kaffe og kage. Vi giver dig naturligvis også gerne en rundvisning i vores egne lokaler på 12.-13. etage, hvor du kan opleve vores fede studiemiljø.

Så tag en ven eller familien under armen, og kom forbi - så vil vi glæde os til at fortælle dig mere om at læse på enten administrationsøkonom eller handelsøkonom her hos os.

Hør mere om disse uddannelser

Adressen er

Banegårdsgade 2
8700 Horsens

Hjalp denne side dig?