Del siden
 
       

Åbent hus på campus Silkeborg

Kom til Åbent hus på vores campus i Silkeborg og hør mere om vores nye uddannelse til finansbachelor - og naturligvis også uddannelserne handelsøkonom og finansøkonom. Mød både studerende og undervisere, der alle står klar til at besvare dine spørgsmål om at læse på uddannelserne.
Underviser hjælper studerende med deres projekt
29.04.2023
Vector Smart Object1 10:00 - 12:00
Vector Smart Object2 Silkeborg Silkeborg
Vector Smart Object3 Åbent hus
https://eadania.dk/arrangementer/åbent-hus-paa-campus-silkeborg-april-29/
2023-04-29

Bliv klogere på, hvordan undervisningen foregår, hvordan uddannelsen kombinerer teori og praksis og hvilke jobmuligheder uddannelsen giver dig.

Få svar på, hvor mange timer om ugen du skal bruge på studiet, hvilke fag du bliver undervist i, og hvilke specialiseringer uddannelsen har.

Få også viden om, hvorvidt det er en uddannelse, du kan bruge i udlandet, og hvordan studiemiljøet er på campus.

Med andre ord kan Åbent hus gøre dig klogere på dine uddannelsesmuligheder og få dig tættere på et valg om, hvad der er den rette uddannelse for dig.

Program

Fra dørene åbner kl. 10 og indtil kl. 12 kan du frit komme forbi til en personlig snak om vores uddannelser.

Du kan møde både undervisere og koordinatorer fra de to uddannelser samt studerende, som er klar til at give dig en rundvisning på vores campus og fortælle om at læse på uddannelserne. 

Så tag en ven eller familien under armen, og kom forbi - så vil vi glæde os til at fortælle dig mere om at læse på enten finansbachelor, finansøkonom eller handelsøkonom her hos os.

Hør mere om disse uddannelser

Adressen er

Bredhøjvej 18, 8600 Silkeborg

 

Hjalp denne side dig?