Del siden
 
       

Forskningens Døgn: Få profit ud af bæredygtighed og verdensmål

Kan man få profit ud af bæredygtighed og verdensmål? Begge dele lyder langt mere kedeligt, end det i virkeligheden er, men faktisk betyder det, at din virksomheds skrald kan være en andens guld.
En hånd holder en glaskugle, der ligner en jordklode med grøn baggrund
27.04.2021
Vector Smart Object1 10:00 - 11:00
Vector Smart Object2 Online Online
Vector Smart Object3 Foredrag
/arrangementer/forskningens-doegn-faa-profit-ud-af-baeredygtighed-og-verdensmaal/
2021-04-27

Hvordan bliver dit skrald til en andens guld undersøger CISKA-projektet, hvor Erhvervsakademi Dania samarbejder med Skive Kommune, GreenLab Skive og Esval Miljøpark i Norge om at udvikle nye, bæredygtige forretningsmodeller inden for cirkulær økonomi. Alt sammen noget, som i sidste ende kan give profit for netop din virksomhed. Læs mere her

Du kan også sagtens tjene penge på bæredygtighed og FNs verdensmål som produktionsvirksomhed i Danmark. Det viser forskningen fra tre undervisere, som har været i kontakt med 19 forskellige virksomheder i det jyske.
Hør hvordan underviserne hjalp virksomhederne videre med at skabe konkurrencemæssige fordele. Resultaterne er overvældende, og de bliver præsenteret på dette event. Du kan læse mere om det her.

Program

Kl. 10.00 Velkomst og lidt om, hvad forskning på et erhvervsakademi er v. Niels Søndergaard, kommunikations- og marketingschef.

Kl. 10.05 Forskerne fortæller om deres fund. Først om CISKA-projektet og så om verdensmål i små og mellemstore virksomheder.

Kl. 10.35 Virksomheder, der har været med i projektet, fortæller

Kl. 10.45 Spørgsmål

Kl. 11.00 Tak for i dag

Tilmelding

Via linket https://eadania.safeticket.dk/68017/Faa_profit_ud_af_Verdensmaal_og_baeredygtighed 

 

Forskerne, du skal møde, er:

Projektmedarbejder
Skive
Adjunkt
Randers
Adjunkt
Randers
Lektor
Randers

Hjalp denne side dig?