Del siden
 
       
 

Lederuddannelse i Oplevelsesøkonomi

For medarbejdere i hotel-, restaurant-, service-, og oplevelsesvirksomheder.

Stå stærkere med branchens mest kompetente efter- og videreuddannelse.

Lederuddannelsen i Oplevelsesøkonomi er et akademiforløb, der er skræddersyet til såvel nuværende som kommende ledere inden for hotel-, restaurant-, service- og oplevelsesindustrien. Uddannelsen giver dig en uvurderlig ”værktøjskasse”, som du dels kan bruge i din fremtidige karriere, dels til at skabe øjeblikkelige resultater for virksomheden.

Med en akademiuddannelse inden for oplevelsesøkonomi får du de uddannelsesmæssige kompetencer, som kræves af fremtidens ledere inden for oplevelsesindustrien. Du bliver inspireret af dine kolleger på uddannelsen, der i lighed med dig brænder for at gøre en forskel, nemlig at skabe vækst og positive økonomiske resultater i jeres virksomheder. Du bliver undervist af nogle af servicebranchens dygtigste og mest erfarne undervisere, hvilket sikrer sammenhæng og genkendelse mellem teori og praksis

Udvikl dig selv - og din virksomhed

Du har sandsynligvis job i oplevelsesindustrien inden for hotel, restaurant, service, turisme, event, sport, kultur eller lignende.

Du er i dag leder med ønske om at udvikle dig som grundlag for din videre karriere. Eller du har måske en drøm om at blive leder og er villig til at investere de nødvendige ressourcer i uddannelse.

Uanset dit nuværende udgangspunkt brænder du for at udvikle dig og din virksomhed.

Din Baggrund

Du har en faglig baggrund som f.eks. kok, tjener, receptionist eller rejseleder, eller du har gennemført en gymnasial/ungdomsuddannelse eller anden relevant uddannelse kombineret med ledererfaring. Du har minimum 2 års erhvervserfaring.

Varighed og eksamen

Uddannelsen er sammensat af individuelle fag inden for emnet oplevelsesøkonomi.

Du kan således selv bestemme om du kun vil tage dele af eller hele uddannelsen. Hvert modul er udarbejdet som ”Blended Learning”, hvilket er en kombination af E-Learning og ”Tilstedeværelsesundervisning”, og kræver 2-4 dage på “skolebænken” væk fra arbejde.

Ud over de indlagte undervisningsdage skal du påregne hjemmearbejde i form af forberedelse, opgaver, handlingsplaner m.v. Endelig afsluttes hvert af de enkelte moduler med en obligatorisk eksamen.

Mål

Med uddannelsen bliver du i stand til at:

• analysere og løse de udfordringer, som den moderne leder stilles overfor

• analysere relevante nøgletal og udforme økonomiske handlingsplaner på baggrund heraf

• kommunikere og informere på tværs af organisationen

• skabe konkurrencemæssige fordele for din virksomhed

• optimere salg gennem revenue management

• driftsoptimere uden at slække på kravene til service

• rekruttere og udvikle de helt rigtige medarbejdere

• løse konflikter

• udarbejde og implementere handlingsplaner

Samtidig åbner uddannelsen for en lang række andre spændende muligheder for videreuddannelse, hvis du ønsker at dygtiggøre dig.

Det er kun fantasien og energien, som sætter begrænsninger!

Uddannelsens fag

Lederuddannelsen i Oplevelsesøkonomi består af følgende seks akademifag samt en hovedopgave:

 

Oplevelsesøkonomi, hvor du får værktøjerne til at stå i spidsen for en virksomhed - stor som lille - 10 ECTS-point.

Ledelse af bæredygtighed, hvor du udvikler din ledelsesopgave ud fra en overordnet bæredygtighedsforståelse samt anvender og formidler denne i organisationen - 5 ECTS-point.

Oplevelsesledelse, hvor du opnår kompetencerne til at skabe merværdi i form af oplevelsesbaseret forretningsudvikling - 10 ECTS-point.

Markedsføring og oplevelsesøkonomi, hvor du får kompetencer til at markedsføre dine events eller oplevelser, så de rammer de rigtige modtagere - 5 ECTS-point.

Salgspsykologi og grundlæggende salg, hvor du lærer om spørgeteknikker med henblik på at tilpasse din salgstale til kundens behov - 10 ECTS-point.

Projektledelse, hvor du opnår kompetencer til at styre de mange projekter, som kendetegner oplevelsesindustrien - 10 ECTS-point.

Studiesekretær
Dania Erhverv
Chefkonsulent
Dania Erhverv

Hjalp denne side dig?