Del siden
 
       
 
 

Iværksætter­uddannelsen

360 graders syn på din virksomhed

Som iværksætter er du ikke (nødvendigvis) født som et geni – du vokser og udvikler dig til at blive dygtig. Og selv de mest rutinerede iværksættere løber ind i forhindringer og tvivl.

På dette uddannelsesforløb får du inspiration til at formulere de spørgsmål, du kan stille dig selv for at få et endnu stærkere greb om din virksomhed. Du får viden og sparring, der kan hjælpe dig med at besvare spørgsmålene – svar, der beskriver din forretning – og dermed styrker din forretningsplan.

 

Din virksomhed – hele vejen rundt

Dine forretningsmæssige udfordringer er kun dine. Men processen med at afprøve en idés holdbarhed og omsætte den til handling, deler du med andre iværksættere. I ét uddannelsesforløb samler erhvervSilkeborg nu det engagement og de ressourcer, der findes til og iblandt iværksættere.

Det er en enestående mulighed for at få ’trykprøvet’ din viden og din virksomhed – og finde ud af, hvad der virker og hvorfor. Hvad end du vil styrke dine virksomhed eller starte en ny, gør uddannelsen dig skarp på din plan og giver dig redskaberne til at skabe effektfulde forandringer i det store og små.

Sammen med andre seriøse iværksættere får du mulighed for at deltage på læringsdage og en række lektioner af to timer.

Uddannelsen kommer omkring

• Iværksætteri og innovation
• Forretningsidé og produkt
• Idéudvikling og kreativ tænkning
• Forretningsplanen
• Immaterialret
• Moms og skatteforhold
• Finansiering og økonomi
• Salg og kundeforståelse
• Rollen som selvstændig
• Markedsføring og visuel identitet

Eksamen alá "Løvens hule"

Som afslutning og eksamen på forløbet skal du ’pitche’ din forretning foran et kompetent panel. Pitchen er den eneste eksamen du møder, og du går altså til eksamen i netop din forretningsplan. Den afsluttende eksamen er obligatorisk og du vil få den bedømt med en karakter. Der er ikke mødepligt på forløbets enkelte moduler, så du har frihed til at vælge til, der hvor du har interesse for det, og fra, der hvor du allerede ved meget. 

Har du spørgsmål?

 
Chefkonsulent
Dania Erhverv
 
Studiesekretær
Dania Erhverv
 
Chefkonsulent
Dania Erhverv

Hvor, hvornår og tilmelding

Vi samarbejder med flere erhvervsråd om tilbud til deres iværksættere. Herunder kan du se hvor og hvornår vi starter nye iværksætter-forløb. Hvis der er tomt, så har vi ikke planlagt næste start. 

Er du interesseret, og har vi ikke et samarbejde eller aktuelt forløbs-start i din hjemkommune, så kontakt os - det er helt uforpligtende. 

Hjalp denne side dig?