Samarbejdspartnere

Som erhvervsakademi er vi en anerkendt uddannelsesinstitution med et udbud på mere end 200 fag og kan tilbyde et spændende samarbejde med din kursusudbuds-virksomhed.

Et samarbejde med os sikrer fælles udvikling og videndeling til glæde for kunderne samt ikke mindst kvalitetssikring af uddannelser med mulighed for eksamen og tildeling af ECTS-point til deltagerne på uddannelserne.

Dania Erhverv har en klar strategi i forhold til kun at samarbejde med de bedste konsulenthuse i branchen inden for en bred vifte af faglige områder. Vi værner om vores kvalitet, og sammen med de dygtigste konsulenter sikrer vi målrettede uddannelser på højt niveau til virksomheder og organisationer lokalt, regionalt og på landsplan.

Video
Vector Smart Object

En af vores mange gode samarbejdspartnere er Thomas Bigum, der er en af Danmarks dygtigste til digital markedsføring. Det er et samarbejde vi er meget glade for. Hvad Thomas Bigum får ud af samarbejdet med os, kan du se ham fortælle lidt om i videoen her over.

 

Vores samarbejdspartnere

Vi har givet alle vores samarbejdspartnere mulighed for at præsentere sig selv herunder

Achievers

LifeAchiever er en ECTS-godkendt uddannelse i stærkt personligt lederskab, effektiv kommunikation og evnen til at skabe succes gennem andre.

Uddannelsen er evidensbaseret og bygger på et dynamisk mindset bestående af en kombination af psykologi, neurologi og en umættelig nysgerrighed, hvilket har resulteret i en række unikke indsigter i dét, som succesfulde erhvervs- og sportsfolk gør for at udnytte deres fulde potentiale og nå deres mål.

 

I uddannelsen indgår de to ECTS-godkendte moduler "Positiv psykologi i ledelse" og "Positiv psykologi i organisationen".

LifeAchiever er udviklet af Kim Nielsen og Nicolaj Statager, der begge ejer og driver firmaet Achievers.

Besøg achievers.dk

 

Bigum&Co

Det kan gøres kort…

Vi er drevet af at skaffe online synlighed til din virksomhed. Vi er opsatte på at omsætte din virksomheds synlighed til en relation. Vi dropper nattesøvn for at hjælpe dig med at skabe merværdi på dine relationer.

Det kan også gøres lidt længere…

Ekspertise er nøgleordet. Man kan gøre brug af den eller få den. Virksomheders kommunikations- og marketingansvarlige kan få hjælp af vores specialister til at skabe resultater i markedsføringen – eller vælge at tilegne sig viden fra dem.
Vi udbyder uddannelser og kurser i sociale medier, e-mailmarketing, søgemaskineoptimering og bestræber os dagligt på, at stå som landets stærkeste på området.

Besøg Bigum.co

 

FutureCompany

"Med hovedsæde i Aarhus leverer vi kurser inden for Adobes grafiske pakke, 3D samt digitale medier og har snart 20 års jubilæum. Kurserne afholder vi fast i Aarhus, København og Randers. Vi leverer også en del kurser ude hos kunderne," siger direktør Lone Wenneberg.

Vi slår på, at være fagligt professionelle, nærværende og med top evalueringer. FutureCompany har gennem 3 år haft et glimrende samarbejde som underleverandør til Dania Erhverv omkring 6 ugers kursus i Digital Marketing. FutureCompany er ansvarlig for underviserne og eksamen og Dania er ansvarlig for den overordnede kvalitet i kurset. Hertil kommer, at kurserne foregår i de flotte lokaliteter hos Dania i Randers.

Besøg futurecompany.dk

 

Incento

Incento er et konsulenthus, der arbejder med sociale processer i organisationer. Vi arbejder med udviklingsprocesser og kompetenceudvikling inden for bl.a. ledelse, samskabelse, projektledelse og professionelle samtaler.

Vi samarbejder med Dania om projektledelsesuddannelser, der klæder deltagerne på til at udfylde væsentlige roller i og omkring projekter.

 

Udover mestring af traditionelle projektledelsesværktøjer lægger vi vægt på at styrke deltagernes evne til at lede mennesker i projekter, så de forstår at afbalancere styring over for ledelse. Derfor træner vi nye arbejdsformer, der matcher omgivelsernes kompleksitet og organisationens krav til tværgående samarbejde.

Besøg incento.com 

 

InSourze

InSourze A/S har speciale i bestyrelsesarbejde samt konsulentarbejde, der udspringer af bestyrelsens strategiske beslutninger. Konsulentarbejdet gennemføres på områderne bestyrelse, forretnings- og organisationsudvikling. Vores vision er at hjælpe virksomheder og deres ejere til at nå deres mål.

Vi sætter altid dig og din virksomhed i centrum. Vi vil gerne give dig succes og hjælpe dig til at opnå netop det, der er vigtigt for dig.

Med InSourze får du en kompetent og kvalificeret undervisning, og med vores mangeårige erfaring stiller vi skarpt på det væsentlige.

 

Vi har flere års erfaring med bestyrelsesuddannelser og har afviklet både åbne og lukkede uddannelser samt bestyrelsesworkshop for virksomheders samlede bestyrelse. Vores tilgang er nærværende og praktisk anvendelig, og tager altid udgangspunkt i den konkrete situation.

Besøg inSourze.com

 

KUBU

Vi udvikler mennesker og organisationer. Relevans er vores nøgleord. Det skal give mening. Det kan være ny viden, nye handlemuligheder, nye ideer, ny strategi, at være parat til forandringer.

Vi arbejder inden for

 • Ledelse
 • Kommunikation
 • Samarbejde

Vi tilbyder

 • Konsulentydelser og timer i klippekort
 • Virksomhedstilpassede kurser
 • Akademiuddannelser indenfor kommunikation og ledelse gennem Erhvervsakademi Dania
 • Gratis foredrag til frokost eller som gå-hjem-møde
 • Et indledende servicetjek – for en kop kaffe

Vi har

 • Stor undervisningserfaring med mange forskellige målgrupper
 • Pædagogiske værktøjer
 • Mange års erfaring fra erhvervslivet – i mange forskellige brancher
 • Godt humør og er jordnære

Besøg kubu.dk

 

Stressmentor

Stressmentor forløbet er en ECTS –godkendt uddannelse med et stærkt og handlingsorienteret fokus på forebyggelse og håndtering af belastninger i organisationer. Uddannelsen tager afsæt i akademifaget ”positiv psykologi i organisationer”.

På uddannelsen opnår deltagerne viden, forståelse, kommunikation og redskaber til fra dag ét at hjælpe ansatte i organisationer med at forebygge belastninger og hjælpe stressramte tilbage i balance.

 

Undervisningen er en vekselvirkning mellem oplæg, fælles dialog, demo og praktisk gennemgang af øvelser. Derudover er humor og tillid i højsæde på alle undervisningsdage.

På stressmentor uddannelsen underviser Mik Ellegaard Bechmann og Dorthe Lenbroch, som også ejer og har udviklet Stressmentor forløbet.

Besøg stressmentor.nu

 

Øvrige samarbejdspartnere

Aktiv Fokus

Dufke Result

Møgelbjerg Andersen ApS (har ikke hjemmeside)

Hjalp denne side dig?