Del siden
 
       
 

Samarbejdspartnere

Som erhvervsakademi er vi en anerkendt uddannelsesinstitution med et udbud på mere end 300 fag på akademi- og diplomuddannelserne og kan tilbyde et spændende samarbejde med din kursusvirksomhed.

Et samarbejde med os sikrer fælles udvikling og videndeling til glæde for kunderne samt ikke mindst kvalitetssikring af uddannelser med mulighed for eksamen og tildeling af ECTS-point til deltagerne på uddannelserne.

Dania Erhverv har en klar strategi i forhold til kun at samarbejde med de bedste konsulenthuse i branchen inden for en bred vifte af faglige områder. Vi værner om vores kvalitet, og sammen med de dygtigste konsulenter sikrer vi målrettede uddannelser på højt niveau til virksomheder og organisationer lokalt, regionalt og på landsplan.

Video

En af vores mange gode samarbejdspartnere er Thomas Bigum, der er en af Danmarks dygtigste til digital markedsføring. Det er et samarbejde vi er meget glade for. Hvad Thomas Bigum får ud af samarbejdet med os, kan du se ham fortælle lidt om i videoen her over.

 

Vores samarbejdspartnere

Vi har givet alle vores samarbejdspartnere mulighed for at præsentere sig selv herunder

Achievers

LifeAchiever er en ECTS-godkendt uddannelse i stærkt personligt lederskab, effektiv kommunikation og evnen til at skabe succes gennem andre.

Uddannelsen er evidensbaseret og bygger på et dynamisk mindset bestående af en kombination af psykologi, neurologi og en umættelig nysgerrighed, hvilket har resulteret i en række unikke indsigter i dét, som succesfulde erhvervs- og sportsfolk gør for at udnytte deres fulde potentiale og nå deres mål.

 

I uddannelsen indgår de to ECTS-godkendte moduler "Positiv psykologi i ledelse" og "Positiv psykologi i organisationen".

LifeAchiever er udviklet af Kim Nielsen og Nicolaj Statager, der begge ejer og driver firmaet Achievers.

Besøg achievers.dk

Asnæs og Vangstrup

Video

Bigum&Co

Det kan gøres kort…

Vi er drevet af at skaffe online synlighed til din virksomhed. Vi er opsatte på at omsætte din virksomheds synlighed til en relation. Vi dropper nattesøvn for at hjælpe dig med at skabe merværdi på dine relationer.

Det kan også gøres lidt længere…

Ekspertise er nøgleordet. Man kan gøre brug af den eller få den. Virksomheders kommunikations- og marketingansvarlige kan få hjælp af vores specialister til at skabe resultater i markedsføringen – eller vælge at tilegne sig viden fra dem.
Vi udbyder uddannelser og kurser i sociale medier, e-mailmarketing, søgemaskineoptimering og bestræber os dagligt på, at stå som landets stærkeste på området.

Besøg Bigum.co

Blackmann

Siden 1999 har vi haft fokus på at hjælpe virksomheder med at skabe vækst, primært med fokus på Salg og Salgsledelse.

Via vores metoder og LIVE træning, oplever deltagerne både et kompetenceløft og konkrete resultater.

 

I samarbejde med Dania Erhverv, udbyder vi

  • Salgspsykologi og grundlæggende salg
  • Strategisk Salg
  • Ledelse i Praksis

Besøg blackmann.dk

FutureCompany

"Med hovedsæde i Aarhus leverer vi kurser inden for Adobes grafiske pakke, 3D samt digitale medier og har snart 20 års jubilæum. Kurserne afholder vi fast i Aarhus, København og Randers. Vi leverer også en del kurser ude hos kunderne," siger direktør Lone Wenneberg.

Vi slår på, at være fagligt professionelle, nærværende og med top evalueringer.

FutureCompany har gennem 3 år haft et glimrende samarbejde som underleverandør til Dania Erhverv omkring 6 ugers kursus i Digital Marketing. FutureCompany er ansvarlig for underviserne og eksamen og Dania er ansvarlig for den overordnede kvalitet i kurset. Hertil kommer, at kurserne foregår i de flotte lokaliteter hos Dania i Randers.

Besøg futurecompany.dk

Human House

I Human House har vi i mere end 25 år arbejdet med og haft fokus på ledelse som en væsentlig forudsætning for succes og trivsel i organisationer. Med mere end 70 ansatte fordelt på vores kontorer i Aarhus, Søborg, Kolding, Holstebro og Brønderslev er vi tilsammen med vores søsterselskaber Danmarks største erhvervspsykologiske ledelsesrådgiver.

Med en erhvervspsykologisk forståelse af mennesker og organisationer repræsenterer Human House en balanceret indsats over for både det organisatoriske, ledelsesmæssige, relationelle og menneskelige. Med afsæt i vores tre grundværdier – forretningsforståelse, forebyggelse og ordentlighed – skaber vi værdifulde løsninger, der kombinerer den nyeste faglige viden med en indgående forståelse for vores kunders forretning og organisation. Vi bistår dermed vores kunder med at levere den ledelse og etablere de organisatoriske rammer, der skal til for at sikre den bedst mulige indsats og samarbejde omkring opgaven.

Vores kundeportefølje dækker både offentlige og private nationale og internationale virksomheder. I 2019 havde Human House rådgivningsleverancer til mere end 2600 virksomheder.

I samarbejde med Erhvervsakademi Dania udbyder vi akademifagene

  • Ledelse i praksis
  • Ledelse af bæredygtighed
  • Teamledelse

Se mere på www.humanhouse.com

Idrættens Udviklingscenter

Idrættens Udviklingscenter er et konsulent- og uddannelseshus, der arbejder med udvikling af idræts- og fritidsbranchens organisationer og faciliteter. I partnerskab med Dania Erhverv udbyder vi kompetencegivende uddannelser op til diplomniveau til idræts- og fritidsbranchens aktører. Vi tilbyder bl.a. uddannelse i ”Service og den gode kundeoplevelse”, ”Frivillig ledelse”, ”Strategisk udvikling og ledelse af idræts- og fritidsfaciliteter” og en uddannelse i Oplevelsesøkonomi med speciale i ledelse af golfklubber”.

 

Vi bringer altid aktuel viden og erfaringer fra vores mange udviklingsprocesser ind i uddannelserne og vores undervisere har mange års erfaring inden for branchen. Vi afholder uddannelserne lokalt hos vores kunder samt på vores uddannelsescenter i Vejen der tilbyder et inspirerende undervisningsmiljø.

Besøg iuce.dk

Incento

Incento er et konsulenthus, der arbejder med sociale processer i organisationer. Vi arbejder med udviklingsprocesser og kompetenceudvikling inden for bl.a. ledelse, samskabelse, projektledelse og professionelle samtaler.

Vi samarbejder med Dania om projektledelsesuddannelser, der klæder deltagerne på til at udfylde væsentlige roller i og omkring projekter.

 

Udover mestring af traditionelle projektledelsesværktøjer lægger vi vægt på at styrke deltagernes evne til at lede mennesker i projekter, så de forstår at afbalancere styring over for ledelse. Derfor træner vi nye arbejdsformer, der matcher omgivelsernes kompleksitet og organisationens krav til tværgående samarbejde.

Besøg incento.com 

Lean Akademiet

Hos Lean Akademiet brænder vi for at hjælpe virksomheder med at optimere hverdagen til gavn for både kunder, medarbejdere og ledelsen. Vi har siden 2006 hjulpet virksomheder med at implementere Lean på en måde, så det bliver sjovere at gå på arbejdet.

Al vores undervisning formidles igennem tegninger, plakater og visuelle virkemidler, så undervisningen aldrig bliver kedelig. Vi lægger vægt på, at teorien skal prøves af i praksis. Vores undervisning er derfor spækket med relevante øvelser, og vi tager udgangspunkt i deltagernes hverdag.

Lean Akademiet var de første i Danmark, der udviklede en Lean Manager-uddannelse.

Vi har derfor haft mange år til at finpudse og forbedre vores uddannelser. For det hele handler om, at vi alle skal blive bedre.

Besøg: leanakademiet.dk

Ledernes KompetenceCenter

Hos Ledernes KompetenceCenter får du en sparringspartner gennem hele din karriere – både i dit første lederjob, når der opstår ændringer i din karriere, eller du har brug for nye kompetencer. Vi hjælper dig, når du som erfaren leder har brug for inspiration og ny viden. Vi har forståelse for din situation og hjælper dig med at finde det forløb eller den uddannelse, der passer til dig eller din virksomhed.

 

Vi ved, at der stilles høje krav til dig om livslang læring. Du skal altid være klar til at flytte dig, og det skal vi også. Derfor bygger vores tilgang på dialog og din aktive deltagelse. Sådan gør vi hinanden bedre, og vi ved, det giver større udbytte for dig. I sidste ende handler det nemlig om dit udbytte, og vores løfte til dig er derfor, at vi er med dig hele vejen for at styrke dig og din udvikling som leder. 

Besøg lederkompetence.dk

Salgskompagniet

”Salgskompagniet afvikler ikke kurser i traditionel forstand – Vi træner og udvikler mennesker”

Vi hedder Salgskompagniet, fordi salg er en forudsætning for alle organisationer. Når vi køber services, varer, oplevelser eller ideer, er tillid og meningsskabelse en forudsætning for succes.

Salgskompagniet hjælper dig, internt som eksternt, med at styrke tilliden til dit lederskab og accelerere kommercielle processer i din organisation

I vores møde med mennesker og organisationer er vi ansvarlige for at skabe den tillid, der er en forudsætning for udvikling og eksekvering.

Hos Salgskompagniet møder du ingen snuptags-løsninger, smarte konsulenter eller illusioner om ønsket adfærd, der aldrig bliver til virkelighed. Du møder erfarne ledere og konsulenter, som du kan tillade dig at være i tvivl sammen med – og som på dette grundlag kan udstikke en retning der er velovervejet, realistisk og autentisk.

  • Vi er ærlige og siger hvad vi ser – ikke nødvendigvis hvad du ønsker at høre
  • Vi er resultatorienterede og fokuserer målrettet på at hjælpe mennesker med at præstere
  • Vi er praksisnære og i øjenhøjde – vi træner og udvikler mennesker

 

”En sælgers arbejde er i sagens natur meget selvstændigt, og det har en positiv effekt på bundlinjen, når dine sælgere tager ansvar og ejerskab for egen udvikling. Salgsledelse er en ting – ejerskab er en anden. Det er det vi fokuserer på og– Vi starter med dig”

Vil du vide mere om Salgskompagniet som samarbejdspartner? Så kan du læse mere og møde os her: 

Salgskompagniet.dk

Stressmentor

Stressmentor forløbet er en ECTS –godkendt uddannelse med et stærkt og handlingsorienteret fokus på forebyggelse og håndtering af belastninger i organisationer. Uddannelsen tager afsæt i akademifaget ”positiv psykologi i organisationer”.

På uddannelsen opnår deltagerne viden, forståelse, kommunikation og redskaber til fra dag ét at hjælpe ansatte i organisationer med at forebygge belastninger og hjælpe stressramte tilbage i balance.

 

Undervisningen er en vekselvirkning mellem oplæg, fælles dialog, demo og praktisk gennemgang af øvelser. Derudover er humor og tillid i højsæde på alle undervisningsdage.

På stressmentor uddannelsen underviser Mik Ellegaard Bechmann og Dorthe Lenbroch, som også ejer og har udviklet Stressmentor forløbet.

Besøg stressmentor.nu

Videnpiloterne

Videnpiloterne er en privat virksomhed, der samarbejder med Jobcentre og Uddannelsesinstitutioner, omkring formidling af job og uddannelse til ledige kandidater.
Vores primære fokus og målsætning er altid ordinært job.

Vores kunder og samarbejdspartnere oplever, at vejen til succes, ligger i mødet med den enkelte, individuelt hvor de er, så vi kan give kvalificeret sparring og vejledning til både kandidat og virksomhed og dermed sikre gode match til job.

I samarbejde med Dania gør vi op med den traditionelle tilgang til ‘6 ugers jobrettet uddannelse’.

Vi byder ind med en innovativ 6 ugers jobrettet uddannelse, hvor vi udover faglig
opkvalificering, også sikrer selvforsørgelse. På den måde optimerer vi på tiden, og den 6 ugers jobrettede uddannelse bliver en direkte vej til job.

Besøg videnpiloterne.dk

Your Potential

Engagement og excellence kan gå hånd i hånd, og det ser vi ofte hos de fleste konsulenter. Lysten til at undervise kan skabe betydningsbærende resultater for vores deltagere, men det kræver forudsætninger at kunne opkvalificere tilhørerne i undervisningen, så de kan gå opløftet hjem med læring og lave forandringer.

Hos Your Potential er mantraet, at vi er relationsmedarbejdere med fokus på læring.

Uanset alder - barn, ung eller voksen, såfremt underviseren ikke kan skabe relationen, kan eleven ikke sejre. Hjertet i vores virksomhed banker for udvikling, undervisning og formidling.

Når vi underviser på coachuddannelser kombinerer vi det, vi er allerbedst til, med det vi brænder for:

nemlig undervisning, læring og kommunikation med forskellige mennesker

Vi er teoretisk velfunderede og er meget skarpe på at gøre tingene praksisnære, så alle profiterer af undervisningen umiddelbart.

Besøg YourPotential.dk

Øvrige samarbejdspartnere