Del siden
 
       
 
 

Samarbejdspartnere

Som erhvervsakademi er vi en anerkendt uddannelsesinstitution med et udbud på mere end 200 fag og kan tilbyde et spændende samarbejde med din kursusudbuds-virksomhed.

Et samarbejde med os sikrer fælles udvikling og videndeling til glæde for kunderne samt ikke mindst kvalitetssikring af uddannelser med mulighed for eksamen og tildeling af ECTS-point til deltagerne på uddannelserne.

Dania Erhverv har en klar strategi i forhold til kun at samarbejde med de bedste konsulenthuse i branchen inden for en bred vifte af faglige områder. Vi værner om vores kvalitet, og sammen med de dygtigste konsulenter sikrer vi målrettede uddannelser på højt niveau til virksomheder og organisationer lokalt, regionalt og på landsplan.

Video

En af vores mange gode samarbejdspartnere er Thomas Bigum, der er en af Danmarks dygtigste til digital markedsføring. Det er et samarbejde vi er meget glade for. Hvad Thomas Bigum får ud af samarbejdet med os, kan du se ham fortælle lidt om i videoen her over.

 

Vores samarbejdspartnere

Vi har givet alle vores samarbejdspartnere mulighed for at præsentere sig selv herunder

Achievers

LifeAchiever er en ECTS-godkendt uddannelse i stærkt personligt lederskab, effektiv kommunikation og evnen til at skabe succes gennem andre.

Uddannelsen er evidensbaseret og bygger på et dynamisk mindset bestående af en kombination af psykologi, neurologi og en umættelig nysgerrighed, hvilket har resulteret i en række unikke indsigter i dét, som succesfulde erhvervs- og sportsfolk gør for at udnytte deres fulde potentiale og nå deres mål.

 

I uddannelsen indgår de to ECTS-godkendte moduler "Positiv psykologi i ledelse" og "Positiv psykologi i organisationen".

LifeAchiever er udviklet af Kim Nielsen og Nicolaj Statager, der begge ejer og driver firmaet Achievers.

Besøg achievers.dk

 

Asnæs og Vrangstrup

Video

Bigum&Co

Det kan gøres kort…

Vi er drevet af at skaffe online synlighed til din virksomhed. Vi er opsatte på at omsætte din virksomheds synlighed til en relation. Vi dropper nattesøvn for at hjælpe dig med at skabe merværdi på dine relationer.

Det kan også gøres lidt længere…

Ekspertise er nøgleordet. Man kan gøre brug af den eller få den. Virksomheders kommunikations- og marketingansvarlige kan få hjælp af vores specialister til at skabe resultater i markedsføringen – eller vælge at tilegne sig viden fra dem.
Vi udbyder uddannelser og kurser i sociale medier, e-mailmarketing, søgemaskineoptimering og bestræber os dagligt på, at stå som landets stærkeste på området.

Besøg Bigum.co

 

Birn+Partners

Birn+Partners er et internationalt konsulenthus med rødder i Danmark, og har i dag 11 kontorer rundt om i Europa fordelt på 8 lande.

Vi er optaget af ledelse og godt lederskab, herunder executive search til ledende stillinger og bestyrelse samt effektiv coaching de følgende 100 dage i nye stillinger – både i Danmark og udlandet.

Vores management consulting services rummer rådgivning til strategiudvikling, implementering af strategiske tiltag og udvikling af ledergruppe samt enkeltpersoner. Birn+Partners Academy driver i samarbejde med universiteter og erhvervsakademier uddannelse på MBA niveau og bestyrelsesuddannelser.  

 

I Birn+Partners arbejder vi som betroet rådgiver i strategi og forandringsprocesser, lederskabsudvikling og tiltrækning af nøglemedarbejdere.

Med Birn+Partners bestyrelsesuddannelser, er du opdateret på de aktuelle trends, Birn+Partners udvikler hos nuværende bestyrelser på konsulentbasis.

Besøg Birn+Partners

 

Blackmann

Siden 1999 har vi haft fokus på at hjælpe virksomheder med at skabe vækst, primært med fokus på Salg og Salgsledelse.

Via vores metoder og LIVE træning, oplever deltagerne både et kompetenceløft og konkrete resultater.

 

I samarbejde med Dania Erhverv, udbyder vi

 • Salgspsykologi og grundlæggende salg
 • Strategisk Salg
 • Ledelse i Praksis

Besøg blackmann.dk

 

Dansk IngeniørSerivice A/S - DIS

DIS (Dansk IngeniørService A/S) er en international ingeniør- og udviklingsvirksomhed, der leverer konsulentydelser, rådgivning og totalløsninger til nogle af de største og mest anerkendte virksomheder i industrien, hvor vi hjælper virksomhederne med at forbedre og udvikle deres produkter og produktion med teknisk udvikling og digitale løsninger.

Drivkraften bag DIS har altid været en passion for teknik og for at finde nye løsninger på tekniske udfordringer, der kan hjælpe vores kunder med at nå deres mål. Vi arbejder med udvikling og innovation i mange forskellige brancher, og har derfor en bred viden om forskellige sektorer, discipliner og metoder.

I Danmark er navnet DIS, og internationalt er det CREADIS. Vi har afdelinger i Danmark, Polen, Spanien, Storbritannien, Tyskland, Ukraine og USA og tæller nu 18 kontorer på verdensplan og beskæftiger mere end 500 ingeniører. 

Besøg d-i-s.dk

 

FutureCompany

"Med hovedsæde i Aarhus leverer vi kurser inden for Adobes grafiske pakke, 3D samt digitale medier og har snart 20 års jubilæum. Kurserne afholder vi fast i Aarhus, København og Randers. Vi leverer også en del kurser ude hos kunderne," siger direktør Lone Wenneberg.

Vi slår på, at være fagligt professionelle, nærværende og med top evalueringer.

FutureCompany har gennem 3 år haft et glimrende samarbejde som underleverandør til Dania Erhverv omkring 6 ugers kursus i Digital Marketing. FutureCompany er ansvarlig for underviserne og eksamen og Dania er ansvarlig for den overordnede kvalitet i kurset. Hertil kommer, at kurserne foregår i de flotte lokaliteter hos Dania i Randers.

Besøg futurecompany.dk

 

Idrættens Udviklingscenter

Idrættens Udviklingscenter er et konsulent- og uddannelseshus, der arbejder med udvikling af idræts- og fritidsbranchens organisationer og faciliteter. I partnerskab med Dania Erhverv udbyder vi kompetencegivende uddannelser op til diplomniveau til idræts- og fritidsbranchens aktører. Vi tilbyder bl.a. uddannelse i ”Service og den gode kundeoplevelse”, ”Frivillig ledelse”, ”Strategisk udvikling og ledelse af idræts- og fritidsfaciliteter” og en uddannelse i Oplevelsesøkonomi med speciale i ledelse af golfklubber”.

 

Vi bringer altid aktuel viden og erfaringer fra vores mange udviklingsprocesser ind i uddannelserne og vores undervisere har mange års erfaring inden for branchen. Vi afholder uddannelserne lokalt hos vores kunder samt på vores uddannelsescenter i Vejen der tilbyder et inspirerende undervisningsmiljø.

Besøg iuce.dk

 

Incento

Incento er et konsulenthus, der arbejder med sociale processer i organisationer. Vi arbejder med udviklingsprocesser og kompetenceudvikling inden for bl.a. ledelse, samskabelse, projektledelse og professionelle samtaler.

Vi samarbejder med Dania om projektledelsesuddannelser, der klæder deltagerne på til at udfylde væsentlige roller i og omkring projekter.

 

Udover mestring af traditionelle projektledelsesværktøjer lægger vi vægt på at styrke deltagernes evne til at lede mennesker i projekter, så de forstår at afbalancere styring over for ledelse. Derfor træner vi nye arbejdsformer, der matcher omgivelsernes kompleksitet og organisationens krav til tværgående samarbejde.

Besøg incento.com 

 

KUBU

Vi udvikler mennesker og organisationer. Relevans er vores nøgleord. Det skal give mening. Det kan være ny viden, nye handlemuligheder, nye ideer, ny strategi, at være parat til forandringer.

Vi arbejder inden for

 • Ledelse
 • Kommunikation
 • Samarbejde

Vi tilbyder

 • Konsulentydelser og timer i klippekort
 • Virksomhedstilpassede kurser
 • Akademiuddannelser indenfor kommunikation og ledelse gennem Erhvervsakademi Dania
 • Gratis foredrag til frokost eller som gå-hjem-møde
 • Et indledende servicetjek – for en kop kaffe

Vi har

 • Stor undervisningserfaring med mange forskellige målgrupper
 • Pædagogiske værktøjer
 • Mange års erfaring fra erhvervslivet – i mange forskellige brancher
 • Godt humør og er jordnære

Besøg kubu.dk

 

Ledernes Kompetencecenter

Hos Ledernes KompetenceCenter får du en sparringspartner gennem hele din karriere – både i dit første lederjob, når der opstår ændringer i din karriere, eller du har brug for nye kompetencer. Vi hjælper dig, når du som erfaren leder har brug for inspiration og ny viden. Vi har forståelse for din situation og hjælper dig med at finde det forløb eller den uddannelse, der passer til dig eller din virksomhed.

 

Vi ved, at der stilles høje krav til dig om livslang læring. Du skal altid være klar til at flytte dig, og det skal vi også. Derfor bygger vores tilgang på dialog og din aktive deltagelse. Sådan gør vi hinanden bedre, og vi ved, det giver større udbytte for dig. I sidste ende handler det nemlig om dit udbytte, og vores løfte til dig er derfor, at vi er med dig hele vejen for at styrke dig og din udvikling som leder. 

Besøg lederkompetence.dk

 

Periti

Hos Periti er vi eksperter i ERP systemer, og fra vores kontor i Skanderborg, arbejder vi til daglig med rådgivning, tilpasning og opsætning af kunders ERP systemer. Vi ønsker at vores kunder får mest muligt ud af deres ERP systemer, således systemet ikke bliver en udfordring i hverdagen. Vores konsulenter har mange års erfaring med Microsofts ERP systemer, og har opsat og tilpasset mange forskellige løsninger i løbet af årene.

I vores samarbejde med Dania Erhverv, har vi mulighed for at bruge vores erfaring med ERP systemer, til at gøre dig til en ferm bruger af din virksomheds ERP system. Vi ved, at når man har fået en dybere forståelse for systemet, så bliver det også nemmere og mere effektivt at håndtere dagligdagens opgaver.

 

Hos os får du relevant og kvalificeret undervisning, som giver dig det bedste grundlag for at lære systemerne endnu bedre at kende.


Besøg periti.dk

 

Sensu

Sensu A/S er et jysk konsulenthus med fokus på samspillet mellem mennesker og virksomheder. Hos Sensu A/S er vi specialister indenfor rekruttering & udvælgelse, headhunting, lederudvikling, organisationsudvikling og outplacement.


Hos Sensu A/S tror vi på, at mennesker er drivkraften i enhver virksomhed. Det er mennesker, der skaber succes, fremgang og får ting til at ske. Derfor er det mennesker, der er i centrum hos Sensu A/S.

Vi tror på, at menneskelig forståelse er det, der gør en forskel, og netop derfor er indsigt i mennesker grundstenen og det vigtigste redskab i vores metode til at rekruttere, coache og udvikle medarbejdere.

Besøg sensu.dk

 

Stressmentor

Stressmentor forløbet er en ECTS –godkendt uddannelse med et stærkt og handlingsorienteret fokus på forebyggelse og håndtering af belastninger i organisationer. Uddannelsen tager afsæt i akademifaget ”positiv psykologi i organisationer”.

På uddannelsen opnår deltagerne viden, forståelse, kommunikation og redskaber til fra dag ét at hjælpe ansatte i organisationer med at forebygge belastninger og hjælpe stressramte tilbage i balance.

 

Undervisningen er en vekselvirkning mellem oplæg, fælles dialog, demo og praktisk gennemgang af øvelser. Derudover er humor og tillid i højsæde på alle undervisningsdage.

På stressmentor uddannelsen underviser Mik Ellegaard Bechmann og Dorthe Lenbroch, som også ejer og har udviklet Stressmentor forløbet.

Besøg stressmentor.nu

 

Videnpiloterne

Videnpiloterne er en privat virksomhed, der samarbejder med Jobcentre og Uddannelsesinstitutioner, omkring formidling af job og uddannelse til ledige kandidater.
Vores primære fokus og målsætning er altid ordinært job.

Vores kunder og samarbejdspartnere oplever, at vejen til succes, ligger i mødet med den enkelte, individuelt hvor de er, så vi kan give kvalificeret sparring og vejledning til både kandidat og virksomhed og dermed sikre gode match til job.

I samarbejde med Dania gør vi op med den traditionelle tilgang til ‘6 ugers jobrettet uddannelse’.

Vi byder ind med en innovativ 6 ugers jobrettet uddannelse, hvor vi udover faglig
opkvalificering, også sikrer selvforsørgelse. På den måde optimerer vi på tiden, og den 6 ugers jobrettede uddannelse bliver en direkte vej til job.

Besøg videnpiloterne.dk

 

Your Potential

Engagement og excellence kan gå hånd i hånd, og det ser vi ofte hos de fleste konsulenter. Lysten til at undervise kan skabe betydningsbærende resultater for vores deltagere, men det kræver forudsætninger at kunne opkvalificere tilhørerne i undervisningen, så de kan gå opløftet hjem med læring og lave forandringer.

Hos Your Potential er mantraet, at vi er relationsmedarbejdere med fokus på læring.

Uanset alder - barn, ung eller voksen, såfremt underviseren ikke kan skabe relationen, kan eleven ikke sejre. Hjertet i vores virksomhed banker for udvikling, undervisning og formidling.

Når vi underviser på coachuddannelser kombinerer vi det, vi er allerbedst til, med det vi brænder for:

nemlig undervisning, læring og kommunikation med forskellige mennesker

Vi er teoretisk velfunderede og er meget skarpe på at gøre tingene praksisnære, så alle profiterer af undervisningen umiddelbart.

Besøg YourPotential.dk

 

Øvrige samarbejdspartnere

Aktiv Fokus

Corundum

Dufke Result

Ladegaard og Partnere

Møgelbjerg Andersen ApS (har ikke hjemmeside)