Del siden
 
       
 

Automationsteknolog i Hedensted

For dig der ønsker en ekstraordinær praksisrettet uddannelse inden for automation og robot-teknologi

Læser du til automationsteknolog i Hedensted vil du under hele uddannelsen være tilknyttet en virksomhed i lokalområdet.

En del af undervisningen vil gennem hele uddannelsen foregå i praksis på virksomheden, ligesom du vil afvikle dine 3 måneders fuldtidspraktik i virksomheden.

Bemærk, at du skal søge om optagelse på den ordinære uddannelse i Randers.

Herefter vil vi kontakte dig med henblik på at afklare, om du ønsker at læse i Hedensted eller Randers.

Fakta

Adresse

Spettrupvej 7

8722 Hedensted

Mail

Hedensted@eaDania.dk

Telefon

6195 3559

Hedensted-modellen

Som studerende på automationsteknolog-uddannelsen kan du tage et aktivt valg om at være tilknyttet en virksomhed i lokalområdet gennem hele din uddannelse. 

Vælger du Hedensted-modellen, vil uddannelsen foregå dels i virksomheden og dels på vores adresse i Hedensted, hvor vi har moderne faciliteter med det nyeste udstyr.

Det særligt attraktive ved uddannelsen i Hedensted er

 • Den studerende indgår en samarbejdsaftale med en virksomhed i lokalområdet omkring studierelateret arbejde og praktik
 • Erhvervsakademi Dania har godkendt samarbejdet med virksomheden inden 3. semester
 • Den studerende deltager i et forventningsafklaringsforløb sammen med virksomheden og Erhvervsakademi Dania
 • Projekter og opgaver under studiet udarbejdes som udgangspunkt i tæt samarbejde med den samarbejdende virksomhed i lokalområdet
 • Den studerende forpligter sig til selv at sørge for transport til og fra virksomheden og til og fra uddannelsesstedet i Hedensted
 • Den studerende afvikler praktikken på 2. år ved en virksomhed i lokalområdet
 • De studerende planlægger i samarbejde med virksomheden og underviserne på uddannelsen tid til forberedelse af undervisningen og projektskrivning
 • Den studerende skal forvente, at der i perioder kan blive behov for at bruge tid i weekenderne til forberedelse og projektskrivning

 

 

Studiemiljø

Når du læser en uddannelse på Erhvervsakademi Dania i Hedensted vil du opleve et nært miljø, hvor du kender alt personale og de kender dig. Vi er en del af Innovation House Nord i Hedensted, hvor vi har egen indgang og et lækkert nyt værksted.

Men hvad der er endnu vigtigere er, at du vil møde et nærværende studiemiljø, hvor underviserne går op i, at du trives og bliver dygtig. Vi er ikke bange for at gå en ekstra mil for vores studerende, og ingen kan lære optimalt, hvis de ikke har det godt. Derfor vil du møde undervisere som både kerer sig om din faglighed og dit øvrige velbefindende. Hos os er der plads til alle.

Nærværende undervisning

Undervisningen foregår mest på mindre hold i klasselokaler og som gruppearbejde. Vi samles dog af og til i større flok – fx når vi fra tid til anden har spændende arrangementer – som fx et spændende virksomhedsbesøg.

Vi gør i det hele taget meget for, at bringe vores undervisning tæt på erhvervslivet. Nogle gange besøger en virksomhed os og andre gange er det dig, der sammen med dine medstuderende og underviseren drager på tur ud i virkeligheden. Og så skal du selvfølgelig i praktik. 

Campus Hedensted på Facebook

Adgangskrav og optagelse

Der er de samme adgangskrav til uddannelsen i Hedensted, og uddannelsen bygger på samme studieordning, som forløbet i Randers. Derfor anbefaler vi, at du også læser og orienterer dig generelt om automationsteknolog

Når du vil søge optagelse på automationsteknologi-uddannelsen i Hedensted,  skal du søge om optagelse på uddannelsen i Randers. 

Rent praktisk kan du altså ikke søge på Hedensted på optagelse.dk, men skal i stedet finde automationsteknolog-uddannelsen i Randers SØ. 

Vi modtager din ansøgning straks efter du har søgt om optagelse på uddannelsen, og vi vil herefter bestræbe os på at kontakte dig inden for en uge, for at høre, om du ønsker at læse i Hedensted eller Randers. 

Kontakt og vejledning

Hvis du har spørgsmål til den nye uddannelse i Hedensted kan du kontakte en af nedenstående

Campuschef
Horsens
Studiekoordinator
Hedensted
Adjunkt
Hedensted
Studiesekretær
Erhvervsakademi Dania

Praktiske oplysninger

 • Transport og parkering

  Med vores placering i Innovation House Nord på Spettrupvej i Hedensted kan du tage bus nr. 202 og stå af ved hovedvejen, hvorfra der er få hundrede meter til campus. 

  Kommer du med bil er der masser af gratis parkeringspladser lige udenfor indgangen. 

Uddannelser på campus Hedensted

Er du virksomhed og ønsker et samarbejde med en automationsteknolog?

Hvis du er virksomhed og kunne tænke dig mere information omkring det at have et samarbejde med en automationsteknolog-studerende, så kig her

Hjalp denne side dig?