Del siden
 
       

Dania Erhverv og Kalø Landbrugs-skole indgår samarbejde

Dania Erhverv og Kalø Landbrugsskole har indgået samarbejde om en akademiuddannelse i ledelse. Den nye akademiuddannelse begynder i januar 2018, og den kan tages på deltid.
Artiklen fortsætter under billedet Deltidsstuderende sidder ved computeren og arbejder som del af hans studie
2024-04-15
Erhvervsakademi Dania
https://eadania.dk/nyheder-og-presse/nyheder/dania-erhverv-og-kaloe-landbrugs-skole-indgaar-samarbejde/

Kalø Landbrugsskole har nu valgt Dania Erhverv som samarbejdspartner, når den udbyder lederuddannelse fremover. Lederuddannelsen er en to-årig deltidsuddannelse, der gør det muligt at passe fuldtidsarbejde ved siden af.

Uddannelsen er især målrettet mennesker, der arbejder indenfor landbrugsproduktion, men uddannelsen er også en god mulighed folk, der er beskæftiget inden for naturpleje, vildtforvaltning, miljø, gartneri og skov & naturteknik, til at se nærmere på uddannelsen. Ifølge skolen er det de samme ledelsesmæssige kompetencer og redskaber, man skal bruge for at bestride et lederjob i disse fag.

Seks moduler

Uddannelsen består af seks moduler, som er delt op på 24 weekender, og det foregår med overnatning og fuld forplejning på skolen. Samtlige moduler afsluttes med eksamen, typisk med udgangspunkt i et skriftligt projekt. Deltageren binder sig for to eller tre moduler ad gangen, og tager man alle seks moduler, opnås den fulde akademiuddannelse.

Ved en fuld akademiuddannelse opnår eleven 60 ECTS point.

Uddannelsen stiller store krav til den studerendes engagement og vilje undervejs, men der er også masser af vejledning fra underviserne og støtte fra studiekammeraterne.

Startdato:Akademiuddannelsen udbydes på Kalø Økologisk Landbrugsskole og første hold begynder medio januar 2018. 

Læs mere her

 

Hjalp denne side dig?