Del siden
 
       

Dania studerende bag idé om kæmpe tagterrase i Randers

20 studerende fra Erhvervsakademi Dania i Randers har netop idéudviklet kimen til en kæmpetagterrasse med restaurant i midtbyen. Randers Amtsavis har talt med blandt andre ejer af Randers Tandhjulsfabrik, Søren Fischer, som er begejstret for ideen.
Artiklen fortsætter under billedet tre kvindelige studerende ser på computer og smiler
2024-04-15
Erhvervsakademi Dania
https://eadania.dk/nyheder-og-presse/nyheder/dania-studerende-bag-idé-om-kaempe-tagterasse/

Det er studerende fra Erhvervsakademi Dania, som står bag den ambitiøse idé om en tagterrasse med restaurant i Randers Midtby.  

Tagterrassen skal indrettes på taget af p-huset i Fischergade som en oplevelsesterrasse. De studerende er blandt andet blevet inspireret af Sallings Rooftop i Aarhus, der trækker store mængder af turister til.

De studerende kom på ideen, da de deltog i EU-projektet InnoMatch. Her var de med i en TalentCamp, hvor de så idéudviklede på Parkeringshuset i Randers C.

Sammen med Søren Fischer afholdt de en idéudviklings-weekend på et vandrehjem i Ebeltoft, hvor de sprudlede med ideer. Og ideer var der mange af. De unge mennesker startede med at spørge, hvor mange penge det måtte lege med. Men de fik kun at vide, at vi taler om en eller flere millioner. I idéfasen skal de ikke begrænses af en stram økonomisk ramme, siger Søren Fischer til Randers Amtsavis.

Den 19. december sætter Søren Fischer, citychef Mette Bræmer-Jensen, turistchef Anne-Mette Knattrup og formand for Forum Randers Henri Amsler sig igen sammen med de 20 Dania-elever for at finpudse planerne.

Hjalp denne side dig?