Del siden
 
       

Erhvervsakademi Dania i Skive og Viborg går sammen om Åbent Hus

Erhvervsakademi Dania i Skive og Viborg er gået sammen om at holde Åbent Hus. Der er nemlig masser af muligheder for at tage en videregående uddannelse i nærområderne, og med kun 21 minutters togtur er begge steder nemme at komme til for pendlende unge fra Skive og Viborg.
Artiklen fortsætter under billedet
2018-10-08
Erhvervsakademi Dania
/nyheder-og-presse/nyheder/erhvervsakademi-dania-i-skive-og-viborg-gaar-sammen-om-åbent-hus/

21 minutters togtur

Skive er kun en 21 minutters togtur væk fra Viborg. Og omvendt.  Der er derfor rigtig gode muligheder for unge i begge kommuner at få deres videregående drømmeuddannelse tæt på, hvor de bor.

Med hele 11 erhvervsakademiuddannelser sammenlagt er udvalget af videregående uddannelser stort, og de er både eftertragtede og efterspurgte af erhvervslivet. Tre af de 11 uddannelser kan også læses internationalt.

Vi er gået sammen om Åbent Hus, fordi vi vil vise, at der er en mangfoldighed af muligheder for at tage en videregående uddannelse i det midt-og vestjyske område.

Cirsten Justesen, campuschef, Erhvervsakademi Dania, Skive

 - Vi er gået sammen om Åbent Hus, fordi vi vil vise, at der er en mangfoldighed af muligheder for at tage en videregående uddannelse i det midt-og vestjyske område. Vores uddannelser er af høj kvalitet, og der er gode jobmuligheder med dem alle, siger Cirsten Justesen, som er campuschef hos Erhvervsakademi Dania i Skive.

Den 21.februar kan nysgerrige unge og forældre kigge inden for til Åbent Hus kl. 17-19 på Arvikavej 2a, 7800 Skive.

I Viborg afholdes Åbent Hus den 28.februar kl.19-21 på Prinsens Allé 2, 8800 Viborg.

Her vil Erhvervsakademi Danias undervisere og studerende være klar til at fortælle alt om uddannelserne, det levende studiemiljø og hvilke fremtidsmuligheder der er.

Artiklen fortsætter under billedet Tre studerende fra Skive udveksler gode ideer
 
Tre studerende fra Skive udveksler gode ideer

Campuschef: Vores store styrke er teori og praktik

Cirsten Justesen forklarer, at det vigtigt, at befolkningen i nærområderne bliver bevidst om, at de unge ikke behøver pendle helt til Aarhus eller København for at tage en videregående uddannelse. De er lige her.

- En erhvervsakademiuddannelse er en videregående uddannelse, som kombinerer teori med praktik, og det er vores store styrke.

- De studerende anvender den teori og viden, som de får hos os ude i virkeligheden. Det betyder meget for erhvervslivet, at vores studerende på vores videregående uddannelser både har det analytiske begrebsapparat samtidigt med, at de også er klar til at suge til sige og vise deres værd i samarbejde med erhvervslivet, lyder det fra campuschefen i Skive.

Åbent Hus den 21.februar+28.februar i henholdsvis Skive og Viborg. Der bliver mulighed for at høre om disse uddannelser fra vores respektive campusser:

Skive: • Multimediedesigner • Produktionsteknolog • Datamatiker • Serviceøkonom

Viborg: • Markedsføringsøkonom (kan også læses internationalt) • IT-teknolog (kan også læses internationalt) • Administrationsøkonom • Autoteknolog (kan også læses internationalt)

Hjalp denne side dig?