Del siden
 
       

Erhvervsakademi Dania indvier den nye uddannelsesfløj

Darth Vader, robotter og droner dannede de festlige rammer til den officielle indvielse af den nye tilbygning på Campus Randers. Borgmester Torben Hansen fik det ærefulde hverv at klippe den røde snor sammen med bestyrelsesformand John Jeppesen fra Erhvervsakademi Dania.
Artiklen fortsætter under billedet Robotten kører rundt med saksen
2024-04-15
Erhvervsakademi Dania
https://eadania.dk/nyheder-og-presse/nyheder/erhvervsakademi-dania-indvier-den-nye-uddannelsesfloej/

Til tonerne af Star Wars temaet blev den officielle åbning af den nye undervisningsfløj hos Erhvervsakademi Dania i Randers lanceret onsdag den 29.august.

Da fløjen hovedsagligt skal huse de tekniske uddannelser blev den moderne teknologi naturligvis taget i brug ved indvielsen.

Ingen yndige piger med blomsterbuketter og fløjlspude til sakse. Nej, der var i stedet en drone, der kom flyvende med saksene til snoreklipning, og en robot som var programmeret til at aflevere dem til borgmester Torben Hansen og bestyrelsesformand hos Erhvervsakademi Dania, John Jeppesen. De stod for det ærefulde hverv at klippe den røde snor.

Artiklen fortsætter under billedet Borgmester Torben Hansen klipper snoren til den nye bygning sammen med bestyrelsesformand for Erhvervsakademi Dania John Jeppesen Torben Hansen og John Jeppesen udfører det ærefulde hverv og klipper den røde snor over.
Artiklen fortsætter under billedet Her kommer dronen med saks flyvende En drone kom flyvende med sakse til klipningen af den røde snor
Artiklen fortsætter under billedet Der klappes af indvielsestalerne Festlig stemning blandt de mange fremmødte, som oplevede robotteknologi på en anderledes og sjov måde

Hjalp denne side dig?