Del siden
 
       

Event-studerende samarbejder med Randers FC

En god idé fra 24-årige Jonas Dyrborg arbejder han og Randers FC videre med efter et projekt om CSR på den videregående uddannelsen til serviceøkonom
Artiklen fortsætter under billedet
2019-02-14
Erhvervsakademi Dania
/nyheder-og-presse/nyheder/event-studerende-samarbejder-med-randers-fc/

På Erhvervsakademi Dania skal studerende arbejde med virkelige projekter. Det var også tilfældet, da Jonas Dyrborg havde om CSR og bæredygtighed på den videregående uddannelse til serviceøkonom.
Men her slutter det skoleagtige også. For casen var Randers FC, og ideen fra Jonas Dyrborg om at lave et CSR-netværk for klubbens sponsorer var så god, at han og klubben nu arbejder videre med forslaget sammen.

”Jeg holdt først oplæg på Dania for dem og senere til Randers FCs sponsormøde, hvorefter jeg blev tilbudt at arbejde videre med ideerne,” forklarer Jonas Dyrborg, der er 24 år og bor i Randers.

Læs også: Dania i spidsen for nyt forsknings-projekt om frivilligt arbejde

”Det er super fedt og et stort skulderklap, at de vil videreudvikle på mine ideer. Jeg må indrømme, at jeg ikke var så tændt på CSR, da jeg valgte det som fag på studiet, men efterhånden som jeg lærte mere, blev jeg det. Det motiverer mig til at se meningen med det, vi lærer på studiet,” smiler Jonas Dyrborg, der ser det som et vigtigt skridt i sin videre karriere.

Jeg har været glad for at have de studerende til at kigge på flere aspekter af vores arbejde

Morten Arnesen, kommerciel chef ved Randers FC

”Jeg drømmer om at gå hele vejen som håndboldtræner og arrangere events ved siden af, og det var derfor jeg valgte uddannelsen til serviceøkonom med speciale i events. Det her giver mig vigtig erfaring og et større netværk,” siger Jonas Dyrborg, der ved siden af studiet er håndboldtræner i Vorup for U16 og U18.

Læs også: Serviceøkonomer bag nyt lampefirma

Kort om uddannelsen til serviceøkonom

  • Toårig videregående uddannelse i Randers og Skive
  • Har 3 specialeretninger: Events, Restaurant/Hotel Management eller Turisme/Oplevelser
  • Fagene er fx oplevelsesdesign, forretningsudvikling, samarbejdsrelationer og rekruttering
  • 3. semester forgår som praktik
  • Praksisorienteret undervisning og projekter
  • Næste studiestart er til september

For Randers FCs kommercielle chef Morten Arnesen har forløbet også været fint.

”Jeg har været glad for at have de studerende til at kigge på flere aspekter af vores arbejde. Udover forslagene fra Jonas (Dyrborg, red.) var der også ideer til den grønnere retning, som vi gerne vil i, og her er det godt at få input og høre, hvad de studerende synes, vi skal i retning af. Der var mange spændende elementer, som vi fik med ned i hatten,” siger Morten Arnesen om samarbejdet.

Læs mere om uddannelsen til serviceøkonom her

Hjalp denne side dig?