Del siden
 
       

Fra Den Kongelige Livgarde til Dania studerende

Christoffer Kamronn sætter sin hat, som han vil. Bjørnepelshuen blev til solkasketten, der nu er udskiftet med filthatten. Filthatten er blevet den 29-årige studerendes kendetegn. Den er kommet for at blive.
Artiklen fortsætter under billedet Kristoffer Kamron er studerende ved Erhvervsakademi Dania
2024-04-15
Erhvervsakademi Dania
https://eadania.dk/nyheder-og-presse/nyheder/fra-den-kongelige-livgarde-til-dania-studerende/

Christoffer Kamronn har muligvis haft flere hatte på i sit liv end de fleste på samme alder.
Han har været i Den Kongelige Livgarde, hvor han deltog i de indledende øvelser om at blive sergent, rejseguide i lande som Israel, Portugal, Thailand, Cambodia, Jordan, Egypten og Tunesien, og i dag er han service-økonomstuderende hos Erhvervsakademi Dania i Randers.
Han har tilbragt i alt otte år i udlandet og i flere af hans stillinger har han nydt ledelsesansvaret. Nu brænder han for at skabe gode oplevelser for kunder, og det lærer han på uddannelsen som serviceøkonom.

Min tid i Den Kongelig Livgarde var spændende, og jeg lærte meget i den tid, jeg var der. Jeg lærte blandt andet, at jeg var for kreativ til at fortsætte ad officervejen...

Christoffer Kamronn, serviceøkonomstuderende, Randers

For kreativ til Den Kongelige Livgarde

Da han blev optaget i den prestigefyldte Kongelige Livgarde i 2009, arbejdede han i London, og han vendte straks tilbage til Danmark for at forfølge denne drøm.

- Min tid i Den Kongelig Livgarde var spændende, og jeg lærte meget i den tid, jeg var der. Jeg lærte blandt andet, at jeg var for kreativ til at fortsætte ad officervejen, og så valgte jeg at blive rejseguide i stedet for. Det har jeg ikke fortrudt, siger Christoffer Kamronn.

Artiklen fortsætter under billedet Kristoffer Kamron læser til serviceøkonom på Erhvervsakademi Dania i Randers Christoffer Kamronn har fokus på de langsigtede muligheder med serviceøkonomuddannelsen

Hans nye drøm er at undervise med præsentationsformidling og gerne med mere ledelse oveni. Derfor har han valgt at uddanne sig til serviceøkonom, hvor der også er fokus på det gode værtsskab.
Han bruger sine erfaringer fra udlandet til at dygtiggøre sig inden for faget, og han ønsker på den længere bane at tage overbygningsuddannelsen International Hospitality Management, der sætter fokus på udvikling af nye markeder og koncepter, samt hvordan man samarbejder med gæster fra forskellige kulturer.

Artiklen fortsætter under billedet Elever fra ungdomsuddannelser spørger interesseret til Danias uddannelser på uddannelsesmesse En flok - måske- kommende Daniastuerende får god råd om uddannelserne

Drømmer om at undervise i præsentationsteknik

- Jeg drømmer om at undervise virksomhedsledere i, hvordan de præsenterer sig selv, så de kan få deres budskaber ud og skabe en fælles forståelse af, hvad deres virksomheder kan og står for.
- Det er utroligt vigtigt at kommunikere på en måde, hvor der bliver taget hensyn til forskellig kulturel baggrund, og det er ikke ligegyldigt, hvordan du kommunikerer med en asiat sammenlignet med en europæer. Der er forskel, uddyber Christoffer Kamronn.

Fra landsbydreng til verdensmand

Det stod ikke i kortene, at den 29-årige studerende skulle blive en omrejsende verdensmand. Han kommer fra en mindre landsby med få hundrede indbyggere lidt uden for Hammel, og som han siger ”de vinkede nærmest til mig, da jeg tog til udlandet”. For ham er det vigtigt konstant at søge og bruge ny viden.

- Jeg kan ikke sidde stille og tage notater, men vil udvikle mig hele tiden. De muligheder har jeg hos Erhvervsakademi Dania, hvor jeg kan bringe mine mange års erhvervserfaring fra udlandet ind i studierne som serviceøkonom. Det er op til mig, hvordan jeg vil opnå den bedste læring ved at kombinere teorier med erfaring, og det betyder meget for mig.

Christoffer Kamronns kommunikationsevner er blevet øjnet af Erhvervsakademi Dania, og han er i dag med til uddannelsesmesser og Åbent Hus-arrangementer, hvor han fortæller om uddannelserne.

Hjalp denne side dig?