Del siden
 
       

Internationale Design Awards til Danias hjemmeside

Der er stor ros og anerkendelse til erhvervsakademiets nye hjemmeside fra internationale eksperter og brugerne
Artiklen fortsætter under billedet
2018-10-08
Erhvervsakademi Dania
/nyheder-og-presse/nyheder/internationale-design-awards-til-danias-hjemmeside/

Erhvervsakademi Danias nye hjemmeside, som blev lanceret 1. december 2017, har vundet fire internationale designpriser. Nærmere bestemt 4 CSS Design Awards.

Hjemmesiden har vundet for Best UI, Best UX og Best Innovation. Best UI er en anerkendelse af, at hjemmesiden har en flot brugergrænseflade, UX er vundet for den gode brugeroplevelse og innovations-prisen er et bevis på, at hjemmesiden er nytænkende og moderne. Det er både en professionel jury og helt almindelige personer, som har stemt de tre priser hjem til Dania.

Den fjerde pris er jury-prisen ”Special Kudos”, som af CSS Design Awards beskrives som ”Special Kudos is a professional 'pat on the back' for exemplary work that deserves recognition” – på dansk: Special Kudos er et professionelt klap på skulderen for eksemplarisk arbejde, der fortjener anerkendelse.

CSS Design Awards er internationalt eftertragtede designpriser, og derfor betyder de fire priser meget for Erhvervsakademi Danias rektor Anders Graae Rasmussen.

”Vi er meget stolte over, at vi har vundet disse priser, da det viser, at vi har fået lavet en moderne hjemmeside, som professionelle fagpersoner belønner som et veludført håndværk. Samtidig viser vores interne analyser, at målgruppen er langt mere interesserede i vores nye site, da de besøgende i flere tilfælde bruger dobbelt så lang tid på vores uddannelses-sider sammenlignet med tidligere,” smiler han.  

Vi er meget stolte over, at vi har vundet disse priser, da det viser, at vi har fået lavet en moderne hjemmeside, som professionelle fagpersoner belønner som et veludført håndværk.

Rektor Anders Graae Rasmussen

Artiklen fortsætter under billedet Rektor Anders Graae Rasmussen er glad for både designpriser til og brugernes modtagelse af Erhvervsakademi Danias nye hjemmeside.
 
Rektor Anders Graae Rasmussen er glad for både designpriser til og brugernes modtagelse af Erhvervsakademi Danias nye hjemmeside.

Hjalp denne side dig?