Del siden
 
       

”Jeg lærer noget, jeg kan bruge med det samme”

Rasmus Østergaard læser til markedsføringsøkonom, der passer godt til den 20-årige STX’er. Han har haft sin egen webshop, er fotograf og står for sociale medier for virksomheden frisørland.dk. Her fortæller han selv om sit studieliv
Artiklen fortsætter under billedet
2019-03-04
Erhvervsakademi Dania
/nyheder-og-presse/nyheder/jeg-laerer-noget-jeg-kan-bruge-med-det-samme/

Da jeg var færdig med 2.g, ville jeg gerne noget med salg, da jeg købte og solgte tøj online, og undersøgte efter 3.g mine muligheder for at læse videre.
Her fandt jeg den videregående uddannelse til markedsføringsøkonom, som jeg startede på i Viborg ved Erhvervsakademi Dania. Det har jeg ikke fortrudt.

Man kan tage det fra bøgerne og se det i virkeligheden med det samme

Rasmus Østergaard, læser til markedsføringsøkonom

Jeg er ansat ved frisørland.dk, som er et familiefirma, hvor jeg står for de sociale medier. Virksomheden sælger alt, hvad man skal bruge for at have en frisørsalon.

Det, jeg lærer på studiet til markedsføringsøkonom, kan jeg bruge med det samme. Vi har fx lige haft om målgrupper og segmentering, og det kunne jeg med det samme bruge, når jeg laver kampagner for frisørland.dk. Det er det fedeste ved studiet. Jeg lærer noget, jeg kan bruge med det samme. Man kan tage det fra bøgerne og se det i virkeligheden. Det er viden, man kan bruge til noget. 

Min kammerat og jeg lavede en webshop sammen, hvor vi solgte smykker til herrer.

Så jeg har prøvet hvad der sker, når man holder udsalg og pakker varer i 7 timer manuelt. Da vi havde solgt ud af lageret, og der ikke var opsætning nok til mere, valgte vi at stoppe, mens legen var god.

Vi fik god erfaring med os og lidt penge på lommen.

Artiklen fortsætter under billedet Rasmus Østergaard er både fotograf, social medie-manager og studerende
 
Rasmus Østergaard er både fotograf, social medie-manager og studerende

Ved siden af studiet og arbejdet ved frisørland.dk er jeg fotograf med min egen virksomhed, så jeg keder mig ikke :-) 

Hjalp denne side dig?