Del siden
 
       

Kim brænder for teknologi

Kim Svanesøgård er i gang med at videreuddanne sig til automationsteknolog hos Erhvervsakademi Dania i Randers. Han valgte sin uddannelse, fordi han er vild med teknologi, og han ved, at han med uddannelsen i hånden er godt rustet fremover.
Artiklen fortsætter under billedet Kim Svanesøgård er studerende ved Erhvervsakademi Dania
2024-04-15
Erhvervsakademi Dania
https://eadania.dk/nyheder-og-presse/nyheder/kim-braender-for-teknologi/

Jeg kan ikke bare slippe min skruetrækker! Den betyder meget for mig. Og den kan jeg stadigvæk bruge, når jeg kommer til at køre i drømmejobbet som servicetekniker eller projektleder på nyopførte maskinanlæg

Kim Svanesøgård, automationsteknolog-studerende, Randers

Kim Svanesøgård studerer automationsteknologi hos Erhvervsakademi Randers, og han er begejstret for uddannelsen.

- Uddannelsen er superspændende, og den giver mig en stor viden om udviklingen inden for robotteknologi. Det er vigtigt for mig, for på den måde kan jeg fremtidssikre mig arbejds-mæssigt, fordi der er stor efterspørgsel på medarbejderne, der har den tekniske viden, forklarer Kim Svanesøgård.

Han er oprindeligt uddannet elektriker og har arbejdet inden for faget i 11 år.

Han er vild med sit fag og er glad for at løse udfordrende opgaver for kunderne. Herudover har han altid haft stor interesse for teknologi, og da intelligent styresystemer bliver en stadig større del af danskernes hverdag, så var det tid til at ”sætte stød” til de små grå igen på uddannelsen som automationsteknolog. Men elektriker – det er hans sjæl.

Kan ikke bare slippe skruetrækkeren

- Jeg kan ikke bare slippe min skruetrækker! Den betyder meget for mig. Og den kan jeg stadigvæk bruge, når jeg kommer til at køre i drømmejobbet som servicetekniker eller projektleder på nyopførte maskinanlæg. Jeg skal ikke bare sidde ved skrivebordet, men skal være ude hos virksomhederne, siger Kim Svanesøgård.

Han er oprindeligt fra Aabenraa, men er i dag bosiddende i Randers. Han valgte at tage automationsteknolog-uddannelsen her, fordi han havde venner og familie i byen. Herudover havde han hørt godt om uddannelsen, og han er tilfreds med sit valg.

-Jeg synes, at undervisningen er spændende med nogle dygtige undervisere, som kombinerer teori og praksis på en god måde, så vi studerende får mest læring ud af uddannelsen. Det er motiverende for mig, at vi samarbejder tæt sammen i grupper og er fælles om at løse mange opgaver. Det gør noget ved humøret og personligheden, at vi får skabt et tæt, socialt miljø.

Den 33-årige sønderjyde er færdiguddannet som automationsteknolog i sommeren 2019.

Hjalp denne side dig?