Del siden
 
       

Lederuddannelse på deltid åbner nye døre

Det skal være muligt for ledere at videreuddanne sig, uden at det koster for meget af tiden privat og på jobbet. Derfor tilbyder Dania Erhverv en lederuddannelse, som den enkelte kan skræddersy, så den passer ind i hverdagen.
Artiklen fortsætter under billedet Morten Thomsen har læst akademiuddannelsen i ledelse hos Erhvervsakademi Dania
2024-04-15
Erhvervsakademi Dania
https://eadania.dk/nyheder-og-presse/nyheder/lederuddannelse-paa-deltid-aabner-nye-doere/

Mortens muligheder åbnede sig med lederuddannelsen

Morten Thomsen er 43 år, og han er begejstret for den fleksible lederuddannelse hos Dania Erhverv, der er en del af Erhvervsakademi Danias enhed for efter- og videreuddannelser. Han har taget uddannelsen over en periode på seks år ved siden af sit normale job. Den mulighed har været et vendepunkt for den 43-årige HR-Coordinator og Warehouse Manager i møbelvirksomheden Interstil i Horsens. Dørene er nemlig blevet åbnet for ham til nye karrieremuligheder i virksomheden undervejs i lederforløbet. Det har han været glad for.

”Jeg har selv været opsøgende og har haft et stort ønske om at udvikle mig til en bedre leder. Da jeg valgte min lederuddannelse var det ikke for at have et fint diplom hængende på væggen. Jeg valgte lederuddannelsen for at få færdigheder med mig, som jeg kan bruge nu og fremadrettet. Og jeg vil til enhver tid anbefale andre at vælge lederuddannelsen. Den praksisnære tilgang er guld værd, og så er fleksibiliteten en stor mulighed!”, siger Morten Thomsen.

Den praksisnære tilgang er guld værd, og så er fleksibiliteten en stor mulighed

Morten Thomsen, HR-Coordinator, Interstil, Horsens

Gik fra menig medarbejder til leder

Jeg er blevet mere bevidst om mine lederevner og min lederform

Morten Thomsen, HR-Coordinator, Interstil, Horsens

Morten Thomsen begyndte sin karriere i 1999 som menig medarbejder på gulvet. De første par år fungerede han som lagermedarbejder, mens hans ønske om at få mere ansvar gjorde, at han løbende blev forfremmet til teamleder, herefter logistikkoordinator samt fortsat teamlederrolle, sidenhen blev han udnævnt til lager- og facility-manager. Samtidigt med forfremmelserne kom også ønsket om at lære ledelse i dybden med mere teoretisk ballast.  Men lederuddannelsen skulle kunne bruges til noget, forklarer Morten Thomsen.

”Det, jeg har lært, kan jeg bruge i virkeligheden. Jeg har simpelthen fået omdannet teorien til noget reelt brugbart i min dagligdag som leder, og det synes jeg er en væsentlig faktor i uddannelsen.”

Morten Thomsen brænder især for værdibaseret ledelse og organisationsudvikling, og de områder har han især fordybet sig i undervejs. Når han ser sig tilbage, er han ikke i tvivl om, at lederuddannelsen hos Dania Erhverv var indsatsen værd. 

”Jeg er blevet mere bevidst om mine lederevner og min lederform. Jeg tænker over, hvordan jeg kommunikerer med mine medarbejdere. Jeg har gennem kommunikationsmodeller fået redskaber til at anvende de rigtige terminologer alt afhængig af, hvem jeg kommunikerer med. Det har været superspændende og nyttigt”, lyder det fra HR-Coordinatoren.

 

Hjalp denne side dig?