Del siden
 
       

Lena fejrer 25 år i statens tjeneste

Administrativ koordinator Lena Dalsgaard fejrer 25 år i statens tjeneste. Jubilæet bliver fejret hos Erhvervsakademi Dania i Randers ved en lukket reception den 17.august.
Artiklen fortsætter under billedet Lena Dalsgaard har jubilæum og det fejres med mange flag på hendes skrivebord
2024-04-15
Erhvervsakademi Dania
https://eadania.dk/nyheder-og-presse/nyheder/lena-fejrer-25-aar-i-statens-tjeneste/

43-årige Lena Dalsgaard er handelsskoleuddannet med en HH. Hun blev ansat som kontorelev på Viborg Handelsskole i 1993, hvor hun efterfølgende blev fastansat. I 2007 blev der sendt bud efter hende fra Silkeborg Handelsskole, hvor Lena blandt andet var sekretariatsleder på handelsskolens kursuscenter.

Da de videregående uddannelser blev udspaltet fra erhvervsskolerne, rykkede hun til hovedsædet i Randers, på det der kom til at hedde Erhvervsakademi Dania.  Hun bestrider i dag rollen som administrativ koordinator, og har flere forskellige ansvarsområder, hvoraf den nye persondataforordning (GDPR) har fyldt meget.

Fritiden går med haven og drivhuset på bopælen i Øster Bjerregrav, hvor hun dyrker bær og grøntsager. Afgrøderne bruges blandt andet til at sylte og henkoge – ofte til stor glæde for kollegerne, der helt bogstaveligt nyder godt af frugten af hendes arbejde.

Fingernem er hun også, og ofte kommer hækletøjet frem og bliver omdannet til små bamser, som børn på skadestuerne får som trøst. Lena Dalsgaard er medlem af hjælpegruppen Skadestuebamsen, hvor kreative mennesker hækler, syr og strikker bamser til landets skadestuer heriblandt Regionshospitalet Randers.


Lena Dalsgaard er afholdt af kollegerne, som betegner hende som eftertænksom, varm og hjælpsom med en underspillet form for humor. Hun bor sammen med sin kæreste og sin søn på 13 år.

 

Hjalp denne side dig?