Del siden
 
       

Maja Jean åbnede virtuelle døre hos international virksomhed

Maja Jean Jakobsen brænder for at skabe fede, brugbare hjemmesider, hvor billeder, videoer, information og grafik spiller sammen. Hendes interesse og hårde arbejde som studerende på multimedie-designeruddannelsen på Erhvervsakademi Dania i Skive har givet pote.
Artiklen fortsætter under billedet Maja Jean
2021-02-04
Erhvervsakademi Dania
/nyheder-og-presse/nyheder/maja-jean-aabnede-virtuelle-doere-hos-international-virksomhed/

Maja Jean Jakobsen er nyuddannet multimediedesigner fra Erhvervsakademi Dania i Skive. Hun fik i forbindelse med sin hovedopgave til opdrag at skabe en virtuel præsentation for blandt andre nyansatte hos den internationale værktøjskoncern Kyocera Unimerco i Sunds. Den bliver nu implementeret.

”Når man er ny medarbejder, kan det godt være forvirrende at huske på, hvem, der laver hvad, i hvilken afdeling. Kyocera Unimerco ønskede derfor at understøtte deres onboardingsproces af nye medarbejdere med en virtuel præsentation. Den fik jeg lov til at bygge op i samarbejde med medarbejderne", fortæller hun.

"Når jeg fortæller om formålet med den virtuelle tour, forklarer jeg, at man skal se den lidt som Google Maps og det at vi kan dirigere rundt nede på vejene”, forklarer 25-årige Maja Jean fra Skive.

Når jeg fortæller om formålet med den virtuelle tour, forklarer jeg, at man skal se den lidt som Google Maps og det at vi kan dirigere rundt nede på vejene.

Maja Jean Jakobsen, udd.multimediedesigner, Erhvervsakademi Dania i Skive

Artiklen fortsætter under billedet Maja Jean arbejder ved computeren Maja Jean har skabt en virtuel tour med videoer og interaktive elementer

Hun skabte et nyt, brugbart, digitalt opslagsværk med korte videoer af en håndfuld medarbejdere, der fortæller om deres afdelinger og arbejdsopgaver. Herudover er der 360 graders rundture, som nyansatte kan slå op på mobilen eller pc’en og sige ” nå, ja, det var det, de lavede i den afdeling”. HR konsulent er glad for Maja Jeans indsats

Virksomheden er så glad for Maja Jeans arbejde, at de vil bruge den internt, når nye medarbejdere tiltræder. HR konsulent hos Kyocera Unimerco, Lotte Nyegaard Wedel, mener, at Maja Jeans forståelse af virksomhedens værdier har været afgørende for at skabe det helt rigtige værktøj.

”Maja Jean har formået at omsætte vores ideer til praksis. Det har hun blandt andet gjort ved at producere nogle rigtig gode videoer, som er med til at vise virksomhedens DNA. Selvom vi har et grundigt tredages forløb, så vil vi gerne give en bedre forståelse af, hvem vi er – det kan den digitale tour. Vi har været meget glade for samarbejdet”, siger Lotte Nyegaard Wedel.

Lotte Nyegaard Wedel understreger, at det er vigtig for en virksomhed som Kyocera Unimerco at åbne dørene for talentfulde studerende, fordi man har et samfundsansvar og ønsker at være med til at unge kan dygtiggøre sig til erhvervslivet. Den mulighed tog Maja Jean imod.

Maja Jean har formået at omsætte vores ideer til praksis. Det har hun blandt andet gjort ved at producere nogle rigtig gode videoer, som er med til at vise virksomhedens DNA. Selvom vi har et grundigt tredages forløb, så vil vi gerne give en bedre forståelse af, hvem vi er – det kan den digitale tour.

Lotte Nyegaard Wedel, HR konsulent hos Kyocera Unimerco

Får adrenalin-kick af koder

”Jeg er vild med at bygge noget op med koder. Jeg synes, det er en fascinerende måde at få ting til at virke på, og jeg får det rene adrenalinkick, når tingene lykkes. Når min kodning giver det visuelle udtryk liv – så bliver jeg rigtig glad,” smiler Maja Jean.

Hun fik i øvrigt 12 i hovedopgaven og blev færdiguddannet sommeren 2018. Men hun stopper ikke her, for den ambitiøse unge kvinde ønsker at blive endnu dygtigere, og hun er derfor gået i gang med en professionsbachelor i webudvikling i Aarhus.

Mange jobmuligheder

Hvordan hendes jobmæssige fremtid skal se ud, ved hun endnu ikke.

”Der er en stor bredde i mit fag, og jeg er åben over for det hele, når vi ser på fremtidsmuligheder. Måske skal jeg være iværksætter, måske skal jeg arbejde for en virksomhed - der er mange spændende muligheder”, lyder det fra dimittenden fra Erhvervsakademi Dania i Skive.

Hjalp denne side dig?