Del siden
 
       

Rumænske Adel er vild med at studere i Randers

19-årige Adel Ursutha fra Salonta i Rumænien er i gang med sin uddannelse i Marketing Management fra Erhvervsakademi Dania i Randers. Hun er blevet vild med at studere i Randers, og nu vil hun slå sig ned.
Artiklen fortsætter under billedet Adel
2024-04-15
Erhvervsakademi Dania
https://eadania.dk/nyheder-og-presse/nyheder/rumaenske-adel-er-vild-med-at-studere-i-randers/

Fra Rumænien til Randers. Adel Ursutha er glad for sit valg.

”Randers er en fantastisk by at studere i. Jeg er vild med naturen, landskaberne med de mange bakker, og ikke mindst broerne, som binder Randers sammen. Det er en by, som er lille og stor på samme tid, og det er perfekt for mig,” siger Adel.

Hun kom til Danmark sidste år og stortrives.

Randers er en fantastisk by at studere i. Jeg er vild med naturen, landskaberne med de mange bakker, og ikke mindst broerne, som binder Randers sammen.

Adel Ursutha, Marketing Management-studerende, Randers

Vigtigt at kunne det danske sprog

Adel er især glad for at studere på Erhvervsakademi Dania, fordi der er stort fokus på teori og praksis. Det gør, at hendes uddannelse i Marketing Management er anvendelig i erhvervslivet med det samme. Hendes udfordring er sproget.

” Jeg vil bo og arbejde i Danmark, og mit næste mål er at lære dansk. Det er vigtigt for mig, at jeg kan tilegne mig sproget, så jeg kan begå mig endnu bedre på en arbejdsplads. Men nemt er det jo ikke.”

Hun er allerede gået i gang med at lære de første danske sætninger.

Artiklen fortsætter under billedet Adel er studentermedhjælper i Dania De danske sprog er vigtigt og er et indsatsområde for den unge studerende, Adel

Vil redde verden

Adel vil redde verden. Så kort kan det siges.

”Jeg vil bruge min uddannelse inden for markedsføring til at gøre verden til et bedre sted. Min drøm er at arbejde for en virksomhed, hvor økologi og bæredygtighed er omdrejningspunktet. Jeg ønsker at motivere mennesker til at leve uden kød, så vi kan reducere C2 udslippet. Ja, jeg er idealist”, lyder det fra den lille, storsmilende studerende.

På længere sigt er ønsket at blive u-landsfrivillig i Afrika.

 

Hjalp denne side dig?