Del siden
 
       

Så kom de første studerende i Hedensted

Vores nye automationsteknolog-uddannelse i Hedensted slog i dag dørene op for det allerførste hold studerende. Pressen var med.
Artiklen fortsætter under billedet Så er der gang i undervisningen på det nye campus Hedensted, hvor automationsteknologerne har til huse
2024-04-15
Erhvervsakademi Dania
https://eadania.dk/nyheder-og-presse/nyheder/saa-kom-de-foerste-studerende-i-hedensted/

Campuschef Annette Westergaard Poulsen og studiekoordinator/daglig leder Kim Bundgaard Jensen stod klar med morgenkaffe, rundstykker og godt humør for at byde de 14 nye studerende velkommen til automationsteknolog-uddannelsen i Hedensted.

 

Artiklen fortsætter under billedet Campuschef Annette Westergaard Poulsen og studiekoordinator Kim Bundgaard Jensen er klar til den store dag, hvor de studerende bydes indenfor for første gang Annette Westergaard Poulsen og Kim Bundgaard Jensen var klar med kaffen til de studerende fra tidlig morgenstund.

Det er kun otte måneder siden, at uddannelsesstationen blev meldt ud som en ny mulighed, og der er blevet arbejdet benhårdt på at få lokaler op at stå, så de kunne blive klar til ny studerende. De var klar i dag.

Automationsteknolog-uddannelsen i Hedensted er kommet fint fra start med et godt optag studerende, og derfor kiggede medierne forbi i dagens anledning.

Artiklen fortsætter under billedet TV Syd og Hedensted Avis kom en tur forbi på første studiedag i byen TV Syd og Hedensted Avis tager billeder af de nye studerende
Artiklen fortsætter under billedet TV Syd interviewer Rasmus, som starter på den nye uddannelse Studerende Rasmus Stampe Laursen forklarer, hvorfor det er vigtigt for ham at studere i Hedensted

Hjalp denne side dig?