Del siden
 
       

Store kultur-events er Sørens mål

Blandingen af networking, planlægning, ledelse og lysten til at skabe events i verdensklasse er grunden til, at Søren Nygaard læser til serviceøkonom
Artiklen fortsætter under billedet
2019-03-28
Erhvervsakademi Dania
/nyheder-og-presse/nyheder/store-kultur-events-er-soerens-maal/

Det var et job som leder for rengøringsassistenter, der fik Søren Nygaards øjne op for den videregående uddannelse til serviceøkonom. Planlægning og ledelse passede godt til ham, og da det gik op for ham, at han kunne kombinere de evner med lysten til at skabe store kultur-events og oplevelser, var han solgt.

Artiklen fortsætter under billedet Netværk er vigtigt på vejen mod eventbranchen, forklarer Søren Nyggaard, der læser til serviceøkonom
 
Netværk er vigtigt på vejen mod eventbranchen, forklarer Søren Nyggaard, der læser til serviceøkonom

”Min reaktion på at læse om studiet var 'Det lyder fandme fedt det her!' Alt ved uddannelsen lød perfekt med mindre hold, virkelighedsnær undervisning og på kun 2 år,” forklarer 25-årige Søren Nygaard.

Han har før læst til pædagog i København på kæmpe hold.

”Erhvervsakademi Dania er bedre for mig med mindre hold, et dejligt og mega godt studiemiljø og godt sammenhold mellem de studerende,” siger Søren Nygaard, der kommer fra Hornslet og bor i Randers.

Læs også: Fra ufaglært til professionel event-girl

Netværk er vejen frem
Drømmen er at skabe oplevelser i verdensklasse.

Serviceøkonom-uddannelsen er ifølge Søren Nygaard lige noget for dig, der
- kan lide at tage chancer
- holder af at planlægge
- kan skabe netværk
- er professionel
- vil have det sjovt
- kan lide at snakke med mange mennesker
- er åben og imødekommende

”Jeg vil gerne arbejde med at skabe store kulturevents og fx lave award-shows. Den ultimative drøm er American Music Awards og noget som det vil jeg gerne arbejde med. Oplevelsesøkonomi er i en stor udvikling lige nu, så der er mange muligheder," fortæller Søren Nygaard.

For at op nå den drøm, er netværk vejen frem. Det betyder nemlig alt i oplevelsesbranchen.

Artiklen fortsætter under billedet
 

”Det kunne være realistisk at arbejde med store shows i fremtiden via netværk. Det er alfa og omega i branchen, og det er jeg godt i gang med at bygge op under studiet, hvor vi også lærer om det,” slutter han.

Hjalp denne side dig?