Del siden
 
       
 

Bæredygtighed

Vi har indgået partnerskab med nogle af Danmarks dygtigste og mest entreprenante personligheder inden for bæredygtighed, så du hos os kan lære fra de bedste, der findes.

Hos os møder du blandt andet Simone Nielsen og Dennis Friis Thaagaard.

Vi har alle et ansvar for en bæredygtig verden. I Dania Erhverv hjælper vi dig og din virksomhed med at omsætte de mange ambitioner om bæredygtighed til konkrete og brugbare resultater i hverdagen.

Bæredygtighed – vores fælles fremtid og din forretning.

Kurser i bæredygtighed

Vores kurser er skabt i samarbejde med nogle af Danmarkds dygtigste specialister inden for bæredygtighed, og giver dig praktiske redskaber til at løse de mest efterspurgte og konkrete udfordringer inden for bæredygtighed.

Uddannelser i bæredygtighed

Vores uddannelser i bæredygtighed er til dig, som ønsker en bredere og mere generel viden om bæredygtighed. Uddannelserne er på akademi- eller diplomniveau, giver ECTS-point og afsluttes med en eksamen.

Udviklet i samarbejde med Danmarks dygtigste bæredygtigheds-specialister

Vi har udviklet vores koncept omkring bæredygtighedskurser- og uddannelser i samarbejde med nogle af Danmarks førende eksperter udi bæredygtig business. For bæredygtighed og forretningen skal gå hånd i hånd. 

Vores partnere siger samstemmende, at det, der er behov for, er ét sted, som gør op med den jungle, som udbuddet af bæredygtighedskurser er i dag. 

De siger, at der er behov for konkrete kurser, som kan give medarbejdere lige præcist de kompetencer, som de har brug for i deres specifikke jobfunktion. Direktøren, bestyrelsesmedlemmet, salgschefen og kommunikationsmedarbejderen har ikke brug for den samme generelle viden. De har brug for den viden, som de skal bruge i netop deres funktion i virksomheden. 

Det er derfor vi sammen med vores partnere har skabt vores unikke univers af korte og konkrete kurser, hvor der fokuseres på lige præcist de kompetencer, som der er brug for. Vi ønsker at gøre det komplicerede nemt.

Og så er der enkelte, som gerne vil være generalister og have den brede viden, som de får gennem en uddannelse. Og det kan de også få hos os. 

Dennis Friis Thaagaard

Dennis Friis Thaagaard

Rådgiver og CEO i Sustainor.

Dennis er i dag ejer og CEO i Sustainor, der rådgiver virksomheder globalt til at bruge CSR og bæredygtighed til at udvikle deres forretning, så bundlinjen styrkes. Han har tidligere arbejdet som rådgiver i udenrigsministeriet og været CEO i DSV-transport.

Dennis Friis Thaagaard bor desuden i verdens første PEFC-certificerede hus, Villa Grenaa, sammen med sin familie.

Lær mere om og med Dennis her

https://www.linkedin.com/in/thaagaard/

https://sustainor.eu/

...

Simone Sæderup Nielsen

Simone arbejder som Bæredygtigheds Konsulent hos Simply Sustain. Simone har siden hun færdiggjorde sin cand.merc. i Innovation management and business development,   arbejdet med at skabe grøn omstilling i virksomheder og projektudvikling, der tager virksomheder mod en mere CO2 neutral forretningsmodel. Hun rådgiver kunder om bæredygtighedsstrategier, SDG-påvirkning og socialt fokuseret lederskab på tværs af sektorer.

Lær mere om og med Simone her

www.linkedin.com/in/simone-saederup-nielsen

https://www.simplysustain.dk/

https://leanakademiet.dk/lean-kan-loefte/

Vi har alle et ansvar for en bæredygtig verden. I Dania Erhverv hjælper vi dig og din virksomhed med at omsætte de mange ambitioner om bæredygtighed til konkrete og brugbare resultater i hverdagen.

Dania Erhverv skaber overblik over de mange muligheder inden for kompetenceløft i forbindelse med bæredygtighed. Vi tror på, at du og din virksomhed skal kompetenceløftes præcist i forhold til dine behov. Udbyttet af kompetenceløft skal kunne ses i praksis og på bundlinjen.

Derfor kan du hos os finde korte kurser og uddannelser, der er målrettede og altid tager afsæt i din erhvervspraksis.  Vi tilbyder praksisnær hjælp til at komme i gang med den grønne omstilling og til at udvikle din virksomheds bæredygtighedsprofil.

Sammen med specialister og dygtige kompetente undervisere sikrer vi, at du kan vælge præcis de kurser eller uddannelser, der giver mening for dig og din virksomhed. Du kan derfor vælge mellem forskellige forløb, og du kan dermed skræddersy din egen uddannelse inden for bæredygtighed.

Vi ved, at der er forskel på behov, og derfor gør vi de komplicerede valg overskuelige.

Bliv inspireret nedenfor og kom godt i gang mod en bæredygtig fremtid.

Har du spørgsmål?

Studiesekretær
Dania Erhverv
Chefkonsulent
Dania Erhverv
Chefkonsulent
Dania Erhverv

Hjalp denne side dig?