Del siden
 
       
 

Internationale muligheder

  • Læs et Semester i udlandet
  • Korte studieophold
  • Tag i praktik i udlandet
  • Studieture til New York, Bruxelles og mange andre steder

Som studerende på Dania har du mulighed for at tage et studie- eller praktikophold i udlandet som en integreret del af din uddannelse eller som et ekstrakurrikulært udlandsophold.

Herunder kan se hvilke muligheder du har og høre studerende fra Dania, som allerede har været på studie-eller praktikophold i udlandet, fortælle om deres oplevelser og erfaringer.

Praktik i udlandet

Praktikken er en vigtig del af din uddannelse på Dania, og du har rigtig gode muligheder for at tage din praktik i udlandet både med og uden ERASMUS støtte. Årligt er mere end 150 Dania studerende i praktik i en virksomhed i udlandet. At tage sin praktik i udlandet styrker dine internationale kompetencer og giver et globalt udsyn, hvilket positivt kan hjælpe dig i din videre karriere.

Studier i udlandet

Semesterophold hos et partneruniversitet

Som studerende på Dania har du mulighed for at tage et semester i udlandet under din uddannelse. Dette kan gøres som udvekslingsstuderende med ERASMUS støtte til en af vores partnerinstitutioner i Europa eller som udvekslingsstuderende til en af Danias partnere uden for Europa. Vi har bl.a. partnere i England, Frankrig, Tyskland og Holland – ligesom vi har internationale partnere i Vietnam, Sydkorea og Canada.

Læs hos Centre of Digital Media i Vancouver, Canada

Datamatikerstuderende fra Dania GAMES har en enestående chance for at komme til Vancouver. Her er der mulighed for at deltage i såkaldte industry projects på The Centre of Digital Media i Vancouver i Canada.

Studerende fra The Centre of Digital Media og Dania arbejder sammen i tværdisciplinære teams med en projektleder fra en større virksomhed omkring udvikling af prototyper inden for feltet spil og/eller interaktionsdesign.

Sideløbende med projektarbejdet har de studerende mulighed for at følge fag på The Centre of Digital Media, Vancouver. Opholdet svarer til 30 ECTS, strækker sig over 4 måneder og gør det ud for de danske studerendes valgfrie del på 5. semester.

Korte studieophold

Vietnam sommerskole

Hvert år i august organiserer Dania Vietnam sommerskolel sammen med vores internationale partner Ho Chi Minh City University of Technology, Vietnam.

Vietnam sommerskole er på 14 dage og giver 5 ECTS-point, og er et talentforløb, som tilbydes alle studerende på Dania. Forløbet tilbydes både som ekstrakurrikulær modul (det betyder i praksis, at du udvider din uddannelse) eller som meritgivende modul på visse uddannelser.

På sommerskolen undervises du i vietnamesisk sprog og interkulturel kommunikation – ligesom du lærer om forretningsførelse i Sydøstasien.

 

Læs mere om Vietnam sommerskole

Sydafrika - studietur

Er du studerende på Danias serviceøkonom-, serviceøkonom-online-, eller International Hospitality Management-uddannelsen har du nu mulighed for at komme på studietur til Sydafrika som en del af din uddannelse.

Oplev Sydafrika som studerende

SoMe Summer School i Toronto

Hvis du læser til Multimediadesigner eller Markedsføringsøkonom på Dania, kan du deltage i en tre ugers sommerskole på Humber College i Toronto, Canada og lære en masse om video-, tekst- og billedproduktion til Sociale Medier.

Læs mere om SoMe Summer School

Explore India

Som Handels- eller Logistikøkonom studerende på campus Hobro, har du mulighed for at deltage i et spændende to ugers studieophold i Indien, med undervisning på et lokalt universitet, interessante virksomhedsbesøg og kulturelle oplevelser.

 

Under opholdet besøger du Indiens to største byer. Delhi med 28 millioner indbyggere, og Mumbai med 20 millioner. Den første uge er du på et lokalt universitet i Delhi, hvor vi bl.a. besøger Taj Mahal.

I den anden uge skal du med nattog til Mumbai. Her får vi på tæt hold mulighed for at opleve forskellige logistik- og produktionsvirksomheder – og få et indblik i, hvorfor Indien er en af verdens vigtigste økonomier

Opholdet er meritgivende (5 ECTS) – og er en unik mulighed for at styrke dit CV med globale og interkulturelle kompetencer.

Læs videre i udlandet

Som dimittend fra Dania har du mulighed for at bygge videre på din uddannelse hos nogle af vores internationale partneruniversiteter.

Kontakt international afdeling for at høre mere.

Studieture til udlandet

De fleste uddannelser i Dania arrangerer studieture til udlandet. Fx organiserer vores uddannelser i Hobro studieture til både Budapest, Beijing og Shanghai, mens vores uddannelser i Skive har studieture til både Vietnam og New York. 

Under den enkelte uddannelse kan du læse om mulighederne specifikt for den uddannelse. 

Internationalization @home

På Dania gør vi rigtig meget for bringe international inspiration hjem til dig på din uddannelse – sådan at du kan få internationale kompetencer og erfaring uden nødvendigvis at tage til udlandet.

Dette gør vi igennem flere forskellige tiltag fx International Week, International Career Days og samarbejdsprojekter med internationale partneruniversiteter, som eksempelvis Fontys University of Applied Sciences i Holland.

Internationale samarbejdspartnere

Erhvervsakademi Dania samarbejder med en række universiteter verden over. 

Samarbejdet betyder, at vi har sikret global erfarings- og vidensudveksling, så vores uddannelser i videst mulig omfang er tilpasset den globale virkelighed.  

De mange samarbejder gør det samtidig muligt for studerende og dimittender fra Dania at komme ud i verden. Fx på videreuddannelse eller udveksling. 

International strategi

Internationalisering af en vigtig del af Erhvervsakademi Danias dna, og hvert år optages godt 170 internationale studerende på vores fem engelsksprogede uddannelser på Danias afdelinger i Viborg og Randers. I alt er ca. 320 internationale studerende indskrevet på Dania, inklusiv udvekslingsstuderende fra udenlandske partneruniversiteter.

Her kan du læse vores internationale strategi.

Kontakt international afdeling

International Mobilitetsansvarlig
Erhvervsakademi Dania
Ledelseskonsulent for direktionen
Erhvervsakademi Dania

Hjalp denne side dig?