Iværksætteri i praksis
Innovation, produkt og produktion
Iværksætteri i praksis (10 ECTS-point)
Kalø Økologiske Landbrugsskole & Business Djursland
De seneste år har der været stor efterspørgsel på lokalt dyrkede og producerede fødevarer, specialprodukter hvor der er kræset for det gode håndværk. Er du en af de ildsjæle eller iværksætter inden for området
I faget iværksætteri i praksis – lokal- og specialproducerede fødevarer arbejdes der med hele processen fra idé til produktudvikling, produkt, salg og afsætning. Den gode historie og det gode håndværk.
Fødevarefællesskaber breder sig – og på forløbet arbejdes der med at styrke netværk.
Undervisningen er tilrettelagt i samarbejde med Erhvervsakademi Dania og Kalø Landbrugskole, og lokale fødevareproducenter og erhvervsforeninger.
Undervisningen består af 6 moduler bygget på akademifaget iværksætter i praksis, som er et fag fra akademiuddannelsen Innovation, produkt og produktion. Du beskæftiger dig med ideer, muligheder og konstruktiv feedback.
Du træffer beslutninger og udarbejder planer og jonglerer med tal – som er et godt afsæt til at starte eller optimere din for-retning. Dette anvendes ved afsluttende eksamen, hvor du pitcher din forretning.
Ildsjæle og iværksættere inddrages i forløbet med besøg og viden der findes relevant for modulet.
Hjalp denne side dig?