Del siden
 
       
 

Brancherettede forløb

Vi gør noget helt særligt ud af at tilpasse vores uddannelser og forløb til forskellige behov. Her på siden finder du nogle af vores særligt udvalgte og specielt tilrettelagte uddannelsesforløb. De kan alle tilpasses yderligere for at passe perfekt til dig som person eller virksomhed.

En skræddersyet uddannelse kan være en god løsning for dig, hvis du ønsker at prøve kræfter med noget andet, eller hvis du har et ønske om at udvikle dig rent fagligt. Ved at forme din egen uddannelse får du ligeledes mulighed for at imødekomme de specifikke behov, der bliver stillet til dig i erhvervslivet, når du på et tidspunkt skal ud at søge dit drømmejob.

Her på siden finder du forskellige bud på skræddersyede efteruddannelsesforløb, som du kan bruge til inspiration. Hvis du ønsker at tilpasse din helt egen efteruddannelse, har du også mulighed for det.

Skab din egen relevante profil

Når du skræddersyer din egen efteruddannelse hos Erhvervsakademi Dania, former du samtidig din egen profil. Din profil er afgørende for, hvilke jobs du kan få, og derfor kan det også være en god idé at supplere med enkelte og relevante moduler – samtidig åbner du også nye og spændende døre for dig selv ude på arbejdsmarkedet.

Fortsæt med at udvikle dine medarbejdere og skab en sikker fremtid

Vores forskellige efteruddannelser er ligeledes oplagte at tage i brug af virksomheder. Og det er der flere grunde til.

Dels sikrer efteruddannelse af medarbejdere, at virksomheder er i stand til at anvende de bedste løsninger i forskellige situationer. Derudover er personlig udvikling også en vigtig forudsætning for at bibeholde dygtige medarbejdere.

Hos Erhvervsakademi Dania får du ny og relevant viden baseret på evidens. Derudover er vores efteruddannelser meget praksisnære, hvilket sikrer medarbejderne up-to-date løsninger, som kan overføres direkte til den givne virksomhed.

Hvilke moduler kan jeg vælge imellem?

Når du vælger at skræddersy din egen efteruddannelse hos os, kan du med fordel først se på vores palette af fagområder og derefter udvælge de mest relevante moduler for dig. På den måde sikrer du dig at få mest muligt ud af dit forløb hos os.

Blandt vores forskellige efteruddannelser kan du fordybe dig i alt fra lederskab til udflytning af statslige arbejdspladser. Under alle disse fagområder finder du yderligere forskellige moduler, som du frit kan vælge imellem.

Du har altså mulighed for at vælge specifikke moduler inden for forskellige fagområder. Hermed sikrer du dig, at du kun bliver undervist inden for de områder, der er relevante for dig.