Del siden
 
       
 

Praktikdating i Viborg

Få en praktikant til din virksomhed

Erhvervsakademi Dania Viborg har hvert år studerende inden for områderne markedsføring og it-teknologi, som hvert forår skal igennem et ulønnet praktikforløb i forbindelse med deres uddannelse.

Praktikperioden løber typisk fra begyndelsen af januar og tre måneder frem.

Få nyeste viden og friske kompetencer i din virksomhed med en praktikant

Næste arrangement

Næste praktikdating finder sted onsdag d. 18. september 2024 kl. 08.00-10.00. .

Om arrangementet

Ved at deltage i speeddatingarrangementet på Dania Viborg kan I på få timer møde mange studerende, og høre hvad de kan hjælpe med at løse i jeres virksomhed og forhåbentlig finde det helt rigtige praktik-match. Praktikdating er desuden en god mulighed for, at I som virksomhed kan netværke med de andre deltagende virksomheder og høre om deres erfaringer med praktikanter fra Erhvervsakademi Dania.

Forløbet består af en introduktion til Erhvervsakademi Dania (inkl. morgenmad) og en personlig stand til jeres virksomhed, som de studerende vil komme forbi med deres CV og få en snak om mulige arbejdsopgaver mm.

 

Hvad kræver det at deltage i arrangementet?

Forinden arrangementet skal hver virksomhed oprette et eller flere praktikstillingsopslag på vores jobportal. 

Derudover kræver det kun, at I som virksomhed er åbne og motiverede for at tage en studerende i praktik. Det er ikke et krav, at deltagelse skal ende ud i en praktikaftale, men gør det forhåbentligt.

Er I forhindret i at deltage i praktikdating, er I stadig velkomne til at oprette stillingsopslag på praktikportalen. 

 • IT-teknologer

  IT-teknologuddannelsen underviser de studerende i IT-teknologi, der gør dem klar til at administrere og planlægge netværk eller udvikle IOT løsninger samt programmere praktiske løsninger.

  På uddannelsen er der både danske og internationale studerende.

  Uddannelsen består af fire kerneområder: Netværk, Embedded systemer, Programmering og Virksomheden. 

  IT-teknologernes kompetencer bruges i IT afdelinger eller hos konsulentvirksomheder – alle steder hvor der skal udvikles eller driftes netværk eller server løsninger og hvor der skal udvikles integrerede netværksløsninger eller som programmører der forstår netværk og kommunikation.  

  Tidligere IT-teknologer har i praktikken arbejdet med: 

  • Opbygning af IT-infrastruktur
  • Vedligehold af IT-infrastruktur
  • Løse IT kundeproblemer 
  • Udarbejde løsningsforslag til IT-problemstillinger
  • Opsætning af Linux/Microsoft servere og services
  • Server vedligehold og opdateringer
  • Forslag til sikkerhedsløsninger
  • Programmering af tools 
  • Udvikling af webløsninger 
 • Markedsføringsøkonomer

  Markedsføringsøkonomuddannelsen lærer de studerende selvstændigt at kunne varetage arbejdet med at analysere, planlægge og gennemføre løsninger, der bredt vedrører markedsføring i handels-, produktions- og servicevirksomheder nationalt og internationalt.

  På uddannelsen er der både danske og internationale studerende.

  Uddannelsen består af fem kerneområder: International Markedsføring, Økonomi, Salg & Kommunikation, Erhvervsret, og Organisation & Supply Chain Management.

  Markedsføringsøkonomernes kompetencer er bredt efterspurgte i alle brancher. Praktiksteder såvel som arbejdspladser kan således være handelsvirksomheder, produktionsvirksomheder, servicevirksomheder, offentlige institutioner, NGO’er. Både enkeltmandsvirksomheder, små- og mellemstore virksomheder, og store virksomvirksomheder kan være relevante.

  Tidligere markedsføringsøkonomer har i praktikken arbejdet med:

  • Opdatering og vedligeholdelse af hjemmeside og sociale medier
  • Udarbejdelse af sociale medier strategi
  • Konkurrent analyser
  • Kunde- og medarbejder-tilfredshedsundersøgelse
  • Planlægning og afholdelse af kundemøder/kundebesøg
  • Kundeserviceopgaver
  • Planlægning af workshops
  • Ansvar for nyhedsbreve til B2C
  • Optimering af webshop – SEO
  • Ordrebehandling, herunder bekræfte ordrer, indkøb af produkter
  • Budgetopfølgning
  • Forberedelse og deltagelse til messer og åbent hus
  • Udarbejdelse af markedsføringsstrategier og -planer

Danias praktikdating er en kærkommen lejlighed til at møde de studerende i øjenhøjde, til en dialog omkring hhv. den studerendes kompetencer og virksomhedens behov og tilbud indenfor praktikopgaver

Peter Toft, tidligere praktikdating-deltager og ejer af Toft Care Systems og Purepower.dk

Tilmelding til Praktikdating 20. september 2018

Tilmelding til praktikdating

Er interesseret i praktikanter fra følgende uddannelser. Sæt gerne flere krydser. Du kan læse mere om uddannelserne længere oppe på denne side. **OBS! Der er nu lukket for tilmelding for interesse i markedsføringsøkonomer. Du kan sende en tilmelding igennem og komme på venteliste, så kontakter vi dig i tilfælde af afbud.**Dania stiller en messe-stand med enten et højt café-bord ELLER et almindeligt bord + stole til rådighed. Medbring selv roll-ups og andre markedsføringsmaterialer. Du kan her angive, hvis du har særlige ønsker og behov i forbindelse med messestand, så vil vi se om vi kan imødekomme disse.

Ved indsendelse af denne tilmeldingsformular vil virksomhedens navn, kontaktpersonens navn og e-mailadresse blive gemt på en liste over deltagere ved praktikdating på Erhvervsakademi Dania i Viborg.

Dataene gemmes til brug ved behov for kontakt forinden arrangementet samt til invitationer til fremtidige praktikdating-arrangementer på Erhvervsakademi Dania.
Dataene gemmes på ubestemt tid.

Hvis ikke du/I ønsker at Erhvervsakademi Dania opbevarer og behandler nævnte data, skal indsigelse sendes til praktikdating@eadania.dk.

Object reference not set to an instance of an object.

Kontakt

Lektor
Viborg

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på praktikdating@eadania.dk eller kontakte os direkte. 

Invitation til fremtidige praktikdating-arrangementer

Hvis der er lukket for tilmelding til dette års praktikdating, eller du er forhindret i at deltage, kan du registrere dig på vores kontaktliste, så sender vi dig en invitation til næste praktikdating-arrangement. 

Bemærk, hvis du tidligere har deltaget i eller modtaget invitation til praktikdating, er du allerede registreret på kontaktlisten, med mindre du har afmeldt dig via mail til praktikdating@eadania.dk

Invitation til praktikdating

Ved indsendelse af denne formular vil virksomhedens navn, kontaktpersonens navn og e-mailadresse blive gemt på en kontaktliste til brug ved invitationer til fremtidige praktikdating-arrangementer på Erhvervsakademi Dania. Dataene gemmes på ubestemt tid.

Du kan til enhver tid bede om at blive slettet fra listen ved at sende en mail til praktikdating@eadania.dk.

Hjalp denne side dig?