Del siden
 
       
 
 

Kristina Bay og Nicolai Skjøtt

Chef for Produktudvikling og Karriere: Kristina Bay Udviklingskonsulent: Nicolai Skjøtt

Krifa

Når ledelse skaber arbejdslyst

Hvordan tager man egentlig temperaturen på ledelse i Danmark? Og hvor meget påvirker ledelse så vores arbejdslyst?

Hvilken udvikling ser vi på ledelsens påvirkning på arbejdslyst, og hvad skal vi fokusere på for at skabe mere trivsel gennem ledelse?

På baggrund af vores nyeste forskning på området vil vi pege på den udvikling, der er i medarbejderes opleves af ledelse, og dens betydning for arbejdslysten, og komme med anbefalinger til, hvad ledere skal være opmærksomme på for at skabe mest mulig trivsel gennem deres ledelse.

Vores mission og tilgang til arbejdslyst

Hos Krifa er vi optaget af, hvad der giver danskerne arbejdslyst, og vi ser os selv som en arbejdslivsbevægelse, der har til opgave at fremme menneskers arbejdsliv og påvirke arbejdspladser og samfundet i retning af bedre arbejdslyst.

I 2015 etablerede vi Videncenter for God Arbejdslyst, der undersøger og analyserer arbejdslivet i Danmark ud fra grundige undersøgelser baseret på videnskabelige metoder, for at blive klogere på vores arbejdslyst, og på hvad vi kan gøre for at forbedre den. Siden 2015 har vi hvert år, sammen med Kantar Gallup, undersøgt danskernes arbejdslyst og kigget på de samfundstendenser og strømninger, der påvirker vores arbejdslyst.

Hvert år udgiver Videncenter for God Arbejdslyst et indeks, hvor resultaterne fra undersøgelsen fremgår, og hvor der også er forskellige perspektiver på, hvordan resultaterne skal forstås.

Det arbejde har blandt andet resulteret i en udvidet rapport om ledelse, der sætter fokus på, hvordan ledelse påvirker arbejdslysten hos os danskere. Gennem rapporten har vi blandt andet bidraget til regeringens ledelseskommission, der i 2018 kom med 28 anbefalinger til bedre ledelse i den offentlige sektor. Vi glæder os til at dele resultaterne af vores undersøgelser med jer.

  • Chef for Produktudvikling og Karriere: Kristina Bay
  • Udviklingskonsulent: Nicolai Skjøtt

 

Hjalp denne side dig?