Del siden
 
       
 

Vietnam sommerskole

En oplevelse for livet med uddannelse og eventyr i en samlet pakke.

Tag med til Vietnam og grib chancen for at studere i og opleve et fantastisk, historisk og eksotisk land i rivende udvikling. Du booster dit cv med internationale kompetencer i kultur og business svarende til et 5 ETCS-valgfag, men du skaber en oplevelse for livet.

Oplev Ho Chi Minh City som studerende

På denne to ugers sommerskole i Ho Chi Minh City (HCMC) vil vi besøge både lokale og internationale virksomheder samt relevant offentlige institutioner. På vores partneruniversitet HCMC of Technology (HUTECH) vil du deltage modtage oplæg om vietnamesisk forretningsmiljø og deltage i workshops om kultur, som vil tilføre din uddannelse et stærkt internationalt niveau.

I løbet af sommerskolen vil du også komme til at arbejde sammen med ligesindede og nysgerrige studerende fra både Vietnam og Danmark, hvor I skal analyse lokale forhold og udvikle nye forretningsideer. Kort sagt: I vil prøve kræfter med ”Doing Business in Vietnam”

Sommerskolens base er HCMC, måske bedre kendt som Saigon. HCMC er en by i rivende udvikling og et af de største økonomiske kraftcentre i Sydøstasien, hvilket tydeligt afspejler sig i byens skyline. Byen har en lang og dramatisk historie og byder på en meget bred kam af både kulturelle og kulinariske oplevelser. Selv om vores primære base er byen, vil vi i løbet af de to uger også tage et par ture ud af byen. Der vil vi opleve den fascinerede natur og imødekommende lokalbefolkning, som Vietnam også byder på.

Tag på sommerskole og kom hjem med en oplevelse du vil huske altid, og som vil give dig nye perspektiver på dit eget land samt en større forståelse for dine internationale karrieremuligheder.

Mere information og kontakt

Hvornår

Vietnam sommerskole finder sted 29. juli - 9. august 2024

 

Hvad

To ugers international uddannelse i kultur og international business. 

 

Hvor

Ho Chi Minh City University of Technology, Vietnam.

 

Hvem

Alle fuldtidsstuderende på Dania, og vores samarbejdsakademier. 

 

Omfang

5 ECTS-point

 

Optagelse

Ansøgningsfrist: 1. marts 2024

Lektor
Erhvervsakademi Dania

Hjalp denne side dig?