Del siden
 
       
 

Åbent hus

Kom til Åbent Hus på vores campusser og få mulighed for at opleve studiemiljøet og stille spørgsmål til studerende, undervisere og studievejledere.

Når du leder efter det studie, som du godt kunne tænke dig at bruge de næste par år på, er Åbent Hus en unik mulighed for dig.

På alle vores syv campusser i Grenaa, Hobro, Horsens, Randers, Silkeborg, Skive og Viborg åbner vi flere gange om året dørene til Åbent Hus. Her er du meget velkommen - og tag gerne din veninde, kammerat eller forældre med, så du har nogen at snakke om oplevelsen sammen med bagefter.

Find alle planlagte Åbent Hus her på siden.

Åbent hus for campus Viborg - februar 2023

21.02.2023
17:00 - 19:00
Vector Smart Object2 Viborg
Åbent hus

Kom til Åbent hus og få mulighed for at opleve studiemiljøet og stille spørgsmål til studerende, undervisere og studievejledere. Mød uddannelserne fra campus Viborg, campus Skive og campus Hobro : administrationsøkonom, markedsføringsøkonom, it-teknolog og professionsbachelor i dataanalyse, datamatiker, multimediedesigner, professionsbachelor i E-handel, finansøkonom, handelsøkonom og logistikøkonom. Derudover kan du også møde vores optometristuddannelse fra campus Randers.

Åbent hus for campus Skive - februar 2023

22.02.2023
17:00 - 19:00
Vector Smart Object2 Skive
Åbent hus

Kom til Åbent hus og få mulighed for at opleve studiemiljøet og stille spørgsmål til studerende, undervisere og studievejledere. Mød uddannelserne fra både campus Skive, campus Viborg og campus Hobro: datamatiker, multimediedesigner og professionsbachelor i E-handel, administrationsøkonom, markedsføringsøkonom, it-teknolog, professionsbachelor i dataanalyse. finansøkonom, handelsøkonom og logistikøkonom.

Åbent hus på campus Horsens - februar 2023

22.02.2023
15:00 - 18:00
Vector Smart Object2 Horsens
Åbent hus

Kom til Åbent hus på vores campus i Horsens og hør mere om uddannelserne administrationsøkonom og handelsøkonom. Mød både studerende, undervisere og en studievejleder, der alle står klar til at besvare dine spørgsmål om at læse på uddannelserne.

Åbent hus for campus Randers - februar 2023

25.02.2023
10:00 - 12:00
Vector Smart Object2 Randers
Åbent hus

Kom til Åbent hus på Randers' største videregående uddannelsesinstitution, oplev studiemiljøet og få mulighed for at stille spørgsmål til studerende, undervisere og studievejledere. Hør om vores uddannelser i både Randers, Grenaa og Hobro. I Randers kan du læse: Automationsteknolog, El-installatør, Energiteknolog, Handelsøkonom, International Hospitality Management, Markedsføringsøkonom, Optiker, Produktionsteknolog, Serviceøkonom og VVS-installatør. I Grenaa kan du læse på vores Dania GAMES uddannelser: Datamatiker, Multimediedesigner og professionsbachelor i Softwareudvikling. Og i Hobro kan du læse: Finansøkonom, Handelsøkonom og Logistikøkonom.

Åbent hus på campus Silkeborg - februar 23

25.02.2023
10:00 - 12:00
Vector Smart Object2 Silkeborg
Åbent hus

Kom til Åbent hus på vores campus i Silkeborg og hør mere om uddannelserne handelsøkonom og finansøkonom. Mød både studerende og undervisere, der alle står klar til at besvare dine spørgsmål om at læse på uddannelserne.

Online åbent hus for fem online uddannelser

01.03.2023
19:00 - 20:00
Vector Smart Object2 Online
Åbent hus

Kom til online Åbent Hus og hør om fem af vores online-uddannelser til dataanalyse, finansøkonom, handelsøkonom, Esport Management og Travelguide Management. Vi sidder klar til at fortælle om uddannelserne og besvare dine spørgsmål. Det foregår onsdag den 1. marts kl. 19-20.

EXPO hos Dania GAMES - Åbent Hus

17.05.2023
10:00 - 14:00
Vector Smart Object2 Grenaa
Åbent hus

Oplev Danmarks bedste spiluddannelser, når vores campus åbner dørene til en dag dedikeret til dig, der drømmer om en karriere inden for spiludvikling. Til EXPO kan du møde studievejledere, undervisere og studerende.

Åbent hus på campus Hobro - maj 2023

25.05.2023
16:00 - 18:00
Vector Smart Object2 Hobro
Åbent hus

Kom til Åbent hus og oplev studiemiljøet og bliv klogere på vores uddannelser finansøkonom, logistikøkonom og handelsøkonom med speciale i internationalt indkøb. Mød både tidligere studerende, undervisere og vores studievejleder, der alle står klar til at svare på dine spørgsmål om at læse på uddannelserne.

Mind mig om åbent hus

Jeg ønsker information om åbent hus hos...

Du kan til enhver tid melde dig af listen, ved at sende en e-mail til webmaster@eaDania.dk

Hjalp denne side dig?