Del siden
 
       
 

Vi har ledige studiepladser

Er du på jagt efter en ledig studieplads på en af vores uddannelser? Vi har studiestart omkring 1. september og 1. februar.

Du forøger dine chancer for at blive optaget på en af de ledige uddannelses-pladser ved at søge så hurtigt som muligt.

Ledige pladser til dig

Det er nervepirrende at gå og afvente svar, når du har søgt om optagelse på dit drømmestudie. Ventetiden kan virke lang, og tanken om at modtage et afslagsbrev kan virke uoverkommelig. Det eneste du kan gøre er at krydse fingre for, at du får tilbudt en studieplads – resten er op til optagelseskontoret.

Det er sjældent alle ansøgere, der ender med at få tilbudt en studieplads, og det kan være frustrerende for den enkelte. Det handler om at få en uddannelse, som kan være en god base for at skabe dig et godt liv – uanset om du optages på det studie, som du i første omgang så som drømmestudiet.

Det er til gengæld helt normalt, at der opstår nogle ledige studiepladser, når tilbuddene er blevet sendt ud, og studiestarten nærmer sig. Studiepladser, som meget vel kunne være noget for dig, og som du kan ansøge om at få.

Ledige studiepladser – hvor henne ligger de?

Hos Erhvervsakademi Dania kan du være heldig at finde ledige studiepladser i Randers, Viborg, Skive, Silkeborg, Hobro, Horsens og Grenaa. Der kan eksempelvis være en ledig studieplads til dig på finansøkonom-uddannelsen i Silkeborg eller Hobro eller på produktionsteknolog-uddannelsen i Randers.

Vores store geografiske dækningsområde i Østjylland, Vestjylland, Midtjylland og Nordjylland er en fordel for dig, og vores studerende kommer fra hele landet.

 

Uanset uddannelsens placering vil du være sikret en uddannelse, som vil give dig gode jobmuligheder på den anden side.

Vi gør nemlig en dyd ud af at forbinde teoretisk viden med praktisk erfaring, fordi vi på denne måde kan klæde dig bedre på til erhvervslivet.

Antallet af ledige studiepladser til dig

Det generelle antal af ledige studiepladser varierer meget - fordelt på forskellige videregående uddannelser.

Hos Erhvervsakademi Dania offentliggør vi de ledige uddannelser til midnat, når brevene med tilbud om studiepladser er sendt. Derfor kan du med fordel holde ekstra øje med siden i den periode, hvis du er interesseret i at benytte dig af muligheden.

Der er altså stadig håb for dig, hvis du har modtaget et afslagsbrev på din søgte uddannelse. Muligheden gælder for alle, såfremt adgangskravene opfyldes til den enkelte uddannelse hos os.

Vi ønsker at støtte dig i din fremtid, og derfor har vi også medarbejdere siddende til at besvare dine spørgsmål, hvis du skulle have nogle. Få hjælp her.

Hjalp denne side dig?