Del siden
 
       
 

Boost din karriere

På Erhvervsakademi Dania kan du booste din karriere med et af vores efteruddannelsestilbud. Du kan uddanne dig på akademi- og diplomniveau og tage en hel uddannelse eller enkeltstående moduler

Udvid dine kompetencer med en efteruddannelse

Efter- og videreuddannelser er dine muligheder for at udvide dine kompetencer på et tidspunkt i din karriere.

Måske du går med et ønske om at forbedre dig eller lære mere om et helt nyt område?

Så er videre- og efteruddannelser en god mulighed, hvor du kan dygtiggøre dig og udvikle dit karrieremæssige standpunkt.

Se hvordan vores deltidsuddannelser kan hjælpe din karriere her på siden.

Kontakt

Er du i tvivl om, hvilket efter- og videreuddannelsesforløb der passer til dig? Kontakt os og få overblik over dine muligheder på Dania.

Chefkonsulent
Dania Erhverv

Inspirerende historier

Kom i gang med bæredygtighed - få ekspertens 3 gode råd

28.04.2023

Simone Sæderup Nielsen har været optaget af bæredygtighed længe før det blev mainstream. Hun har studeret det i New Zealand og været med til at starte Simply Sustain, hvor hun arbejder for at udbrede kendskabet til i praksis at rykke på bæredygtighed.

Se video

Ny uddannelse i bæredygtighed og grøn omstilling

14.04.2023

»Må man drikke champagne i arbejdstiden?« Det spørgsmål stiller Birgitte Riise Bjærge, Erhvervsdirektør på Erhvervsakademi Dania, i et opslag på LinkedIn som en reaktion på, at Dania fik beskeden om, at erhvervsakademiet har fået godkendelse til at udbyde akademiuddannelsen i bæredygtighed og grøn omstilling.

Er din virksomhed ramt af krisen? Dania Erhverv hjælper dig

01.02.2023

Hvis din virksomhed er udfordret af den nuværende krise, er der flere tiltag, som kan gavne dine medarbejdere og din virksomhed. Det er muligt at kombinere nedgang i produktionen med uddannelse.

Hjalp denne side dig?