Del siden
 
       
 

Boost din karriere

På Erhvervsakademi Dania kan du booste din karriere med et af vores efteruddannelsestilbud. Du kan uddanne dig på akademi- og diplomniveau og tage en hel uddannelse eller enkeltstående moduler

Udvid dine kompetencer med en efteruddannelse

Efter- og videreuddannelser er dine muligheder for at udvide dine kompetencer på et tidspunkt i din karriere.

Måske du går med et ønske om at forbedre dig eller lære mere om et helt nyt område?

Så er videre- og efteruddannelser en god mulighed, hvor du kan dygtiggøre dig og udvikle dit karrieremæssige standpunkt.

Se hvordan vores deltidsuddannelser kan hjælpe din karriere her på siden.

Kontakt

Er du i tvivl om, hvilket efter- og videreuddannelsesforløb der passer til dig? Kontakt os og få overblik over dine muligheder på Dania.

Inspirerende historier

HimmerLand fastholder alle ledere med efteruddannelse

26.04.2024

Golf- og wellness-resortet HimmerLand har i samarbejde med Erhvervsakademi Dania indledt et efteruddannelsesforløb for alle deres ledere. Siden har ingen leder opsagt deres stilling, og medarbejderne bliver også i højere grad. I videoen fortæller HR-chef Pia Søgaard om HimmerLands oplevelser og erfaringer ved at satse på og investere i efteruddannelse.

Se video

Jimmies verden er blevet større gennem videreuddannelse i ledelse

04.04.2024

Som fagligt ansvarlig for et hjørne i Grundfos’ IT-afdeling manglede faglærte Jimmie Rudbeck Andersen nogle værktøjer. Løsningen blev en akademiuddannelse i ledelse hos Erhvervsakademi Dania, og det har været en succes – både ifølge Jimmie og hans chef.

Kønsdiversiteten i de danske bestyrelser er ikke bæredygtig

14.02.2024

50,9 % af alle bestyrelser består kun af mænd. Bestyrelsesuddannelse hos Erhvervsakademi Dania målrettet kvinder skal bane vejen for, at flere bestyrelser får øje på de velkvalificerede kvindelige kandidater, så diversiteten øges i bestyrelseslokalerne.

Hjalp denne side dig?