Del siden
 
       
 

Kom godt fra start

Når man er ny studerende kan alt være overvældende ved studiestart - vi sørger for en vellykket studiestart

En god studiestart

Vi hjælper nye studerende med at føle sig velkomne og inkluderede og øge deres engagement og produktivitet i løbet af deres tid hos Erhvervsakademi Dania. Vores studiemiljøer er kendetegnet af nærhed og tilgængelighed, og vi gør alt for, at trivslen er i højsædet hele studietiden.

En god studiestart hos os er:

Information: Nye studerende modtager nødvendig information om skolens regler og procedurer i god tid. Herudover får du også pensumlister, information om studenterorganisationer, campus-arrangementer og andet relevant

Den gode start: Nye studerende bliver bekendt med skolens campus og faciliteter med rundtur,  en introduktion til ansatte som vejledere og undervisere og meget andet.

Sociale aktiviteter: Nye relationer skal dannes, og derfor har vi en række sociale arrangementer, så studerende kan lære hinanden at kende. Vi holder blandt andet velkomstfest, Fredags-bar, teambuilding-aktiviteter, hytteture etc.

 

Akademisk støtte: Underviserne lokalt er stærke faktorer i din udvikling og hjælper dig på vej. Herudover har vi  et studievejleder-team samt eksterne samarbejdspartnere, der understøtter forskellige aktiviteter fx studieteknik, hovedopgaveskrivning etc.

Karrierestøtte: Vi har en professionel tilgang til din karriereudvikling og er opsatte på, at du kan forvandle faglighed til kompetencer. I løbet af studietiden bliver du tilbudt en række tiltag, der klæder dig på til din karriere: CV- og jobansøgnings-skrivning, Karrieredag med company dating, LinkedIn, virksomhedsbesøg, karrierevejledning og meget andet karriererelateret.

Kontakt

Praktik- og karrierekonsulent
Erhvervsakademi Dania
Studievejledningskoordinator
Erhvervsakademi Dania