Del siden
 
       

Nyheder

Nulstil filter
 

Dania i spidsen for nyt forsknings-projekt om frivilligt arbejde

13.07.2018

Sommertid er festivaltid med Grøn Koncert, North Side, Roskilde Festival, Smukfest og mange andre events rundt om i landet. Og her spiller de frivillige en kæmpestor rolle. Der er brug for dem. Et nyt forskningsprojekt med Dania-studerende skal klarlægge, hvordan festivaler fastholder de frivillige.

 

John er klar til kamp mod volumensyge og signalpolitik

06.07.2018

Vi har mødt formanden for Erhvervsakademi Danias nye bestyrelse til en snak om fremtiden for uddannelsesinstitutionen

 

58 årige Jan går fra ledervejen til automationsteknolog i Hedensted

06.07.2018

Hedensteds nye automationsteknologuddannelse med robotteknologi tiltaler Jan Nielsen. Efter at have været til Åbent Hus i Hedensted, var Jan Nielsen solgt.

 

Erhvervsakademi Dania i Hobro fastholder højt ansøgertal

05.07.2018

Erhvervsakademi Dania i Hobro fastholder det høje ansøgertal under kvote 1. Tal offentliggjort den 5.juli viser, at der stort set er lige mange ansøgere som sidste år. Den nyhed glæder campuschef Jens Peter Nannerup Dahlgaard fra Hobro.

 

God start for den nye automations-teknologuddannelse

05.07.2018

Kvote 1 ansøgertallene er netop udkommet, og der er fin fremgang for Erhvervsakademi Danias uddannelser i Horsens. Især er der stor tilfredshed med ansøgertallet til den nye automationsteknologuddannelse i Hedensted.

 

Disney World har opdaget Mie fra Randers

02.07.2018

23-årige Mie Beider Christensen er på vej til Disney World i Florida. Hun studerer på serviceøkonomuddannelsen hos Erhvervsakademi Dania, og her har hun netop fået en stor mulighed for at arbejde i Disney World.

 

Lykke er første kvindelige automationsteknolog

29.06.2018

Lykke Riis er en sjældenhed inden for de tekniske uddannelser. Hun bliver den første kvinde, der uddanner sig til automationsteknolog fra Erhvervsakademi Dania i Randers, og hun begejstres af ny teknologi.

 

Malene drømmer om online-markedsføring

26.06.2018

Malene Kjeldahl Haun er én af de tusinder af unge, som i år tager første skridt på vej mod drømmeuddannelsen, som skal sikre hende job og karriere i markedsføringsbranchen.

 

Ny karriere med spiludvikling

26.06.2018

Uddannelsen til Datamatiker i Grenaa er Esbens billet til en ny drøm om at leve af at udvikle spil. En drøm der står på en grundlæggende viden om programmering

 

Ejendomshandler frem for elever og lejrture

26.06.2018

Ved at søge ind på uddannelsen til finansøkonom i Silkeborg har Sarah sat en ny kurs mod en fremtidig karriere som ejendomsmægler. Men sådan har det ikke altid været

Hjalp denne side dig?