Del siden
 
       

Nyheder

Nulstil filter
 

EY vinder Danmarks bedste praktikophold

17.05.2018

EY og Erhvervsakademi Aarhus vinder prisen for at skabe Danmarks bedste praktikophold 2018 ved en spændende finale i LEGO House i Billund den 16.maj. Vores egen kandidat, Danica Luna Dideriksen, gjorde en god figur.

 

Lisbeth brænder for at blive iværksætter i Randers

08.05.2018

Lisbeth Grove Mikkelsen er 31 år og studerer til serviceøkonom på Erhvervsakademi Dania i Randers. Hun har valgt at specialisere sig inden for retningen ”Sport- og Eventmanagement”, da hun er vild med at udvikle ideer, der skal gøre Randers til en oplevelses-by.

 

Ni finalister er klar til landsfinalen til Årets Erhvervsakademipraktik i LEGO House

07.05.2018

Landets erhvervsakademier hylder erhvervslivet. Det sker ved en festlig begivenhed i LEGO House i Billund den 16.maj, hvor studerende har indstillet deres praktikophold til Årets Erhvervsakademipraktik. Ni finalister fra hele landet er klar - Erhvervsakademi Dania indtager scenen med Danica Luna Dideriksen.

 

Lokal mand i spidsen for vores nye uddannelse i Hedensted

04.05.2018

Kim Bundgaard Jensen skal kickstarte den nye automationsteknolog-uddannelse i Hedensted. Han er nemlig ny studiekoordinator, bor i området og har mange års erfaring med styringssystemer. Og han glæder sig.

 

Erhvervsakademi Dania indgår samarbejde med kinesere

01.05.2018

Håndtryk. Underskrifter. Store smil. HC Andersen Paradise Shanghai, Shanghai Normal University og Erhvervsakademi Dania har netop indgået et unikt samarbejde om både studie- og praktikophold i hjertet af en af verdens vigtigste metropoler, Shanghai.

 

Danica Luna Dideriksen og Skive Kommune vinder Årets Dania Praktik finale 2018

11.04.2018

Det blev den 33-årige studerende Danica Luna Dideriksen og Skive Kommune, der løb med sejren i Årets Dania Praktik finale 2018, men det blev uden praktikstedet. For den praktikansvarlige var på vej i fødsel, inden hun nåede at komme til finalen.

 

Glenn Hansen: Vietnam er mulighedernes land

10.04.2018

Glenn Hansen har valgt at tilbringe otte måneders praktiktid i Vietnam. Hans udlandsrejse har været så dannende og berigende, at han anbefaler andre studerende at gøre det samme. Mød vores Årets Dania Praktik 2018 finalist fra Vietnam.

 

JYTAS A/S er nomineret til prisen som bedste praktikplads

09.04.2018

Virksomheden Jytas A/S i Galten er netop blevet nomineret til Årets Dania Praktik 2018 af deres praktikant og produktionsteknolog-studerende Anders Mathiesen, der læser på Erhvervsakademi Dania i Randers.

 

Skive Kommune er nomineret til bedste praktiksted

09.04.2018

33-årige Danica Luna Dideriksen fra Erhvervsakademi Dania har nomineret Skive Kommunes afdeling for Kultur og Fritid til Årets Dania Praktik 2018. Som et led i sin uddannelse som BA i Hospitality Management tilbragte hun praktiktiden i Skive Kommune, og hun har været så begejstret for sit ophold, at hun nu indstiller afdelingen til prisen.

 

Eventchef: Den gode praktikant forundres

06.04.2018

Mette Bertelsen og hendes kolleger på rådhuset i Randers er netop blevet nomineret til Årets Dania Praktik 2018 af Dania-studerende Lisbeth Grove Mikkelsen.

Hjalp denne side dig?