Del siden
 
       

Nyheder

Nulstil filter
 

En engageret underviser har 25 års jubilæum

06.09.2018

Den 57 årige underviser Michael Dimke fejrer 25 års jubilæum hos Erhvervsakademi Dania. Han er uddannet cand.merc. i organisation og marketing fra Handelshøjskolen i Aarhus 1991 (i dag Aarhus Universitet BSS).

 

Så kom de første studerende i Hedensted

03.09.2018

Vores nye automationsteknolog-uddannelse i Hedensted slog i dag dørene op for det allerførste hold studerende. Pressen var med.

 

Fra engelsk arbejderdreng til dansk chef

31.08.2018

Paul Aspinall er udnævnt til uddannelseschef hos Erhvervsakademi Dania i Randers. Han kommer fra en stilling som underviser på de merkantile uddannelser, hvor han har været siden 2011. Udover undervisningstjansen har han varetaget tillidsmandshvervet indtil udnævnelsen til uddannelseschef. Arbejderbaggrunden gør ham ydmyg overfor opgaven.

 

Erhvervsakademi Dania indvier den nye uddannelsesfløj

30.08.2018

Darth Vader, robotter og droner dannede de festlige rammer til den officielle indvielse af den nye tilbygning på Campus Randers. Borgmester Torben Hansen fik det ærefulde hverv at klippe den røde snor sammen med bestyrelsesformand John Jeppesen fra Erhvervsakademi Dania.

 

25 års jubilar Alan brænder for at undervise

23.08.2018

Alan Hjorth Hansen fejrer 25 års jubilæum hos Erhvervsakademi Dania. Han er vild med at undervise.

 

Dansk bæredygtighed slår hul i den kinesiske mur

21.08.2018

Erhvervsakademi Dania i Randers har netop underskrevet en enestående aftale om udvikling af turisme i Kina. Den danske viden om miljø og bæredygtighed gjorde forskellen. Det gamle, smukke rådhus i Randers dannede rammen om den vigtige aftale.

 

Lena fejrer 25 år i statens tjeneste

15.08.2018

Administrativ koordinator Lena Dalsgaard fejrer 25 år i statens tjeneste. Jubilæet bliver fejret hos Erhvervsakademi Dania i Randers ved en lukket reception den 17.august.

 

Jimmi er ny ejendomsservice-teknikerelev hos Dania

14.08.2018

Det er en erfaren herre med hænderne skruet godt på, som netop er begyndt i stillingen som ejendomsservicetekniker-elev hos Erhvervsakademi Dania.

 

Rasmus går fra nybagt EUX-student til automationsteknolog

24.07.2018

Knapt nok er studenterhuen sat på 22-årige Rasmus, før den drevne unge mand fortsætter studierne. Han har nemlig søgt ind som automationsteknolog på Erhvervsakademi Danias nye uddannelse i Hedensted med start efter sommerferien.

 

Dania i spidsen for nyt forsknings-projekt om frivilligt arbejde

13.07.2018

Sommertid er festivaltid med Grøn Koncert, North Side, Roskilde Festival, Smukfest og mange andre events rundt om i landet. Og her spiller de frivillige en kæmpestor rolle. Der er brug for dem. Et nyt forskningsprojekt med Dania-studerende skal klarlægge, hvordan festivaler fastholder de frivillige.

Hjalp denne side dig?