Teorier skal ikke være for teoretiske, hvis de skal give mening for Pernille Brumé Rohbrahn. Så hun har truffet sine uddannelsesvalg med fokus på et tæt sammenspil mellem teori og praksis.
Som industritekniker oplevede Camilla Behrendtz tit, hvordan små fejl og mangler kunne forsinke produktionen. Da hun ikke længere kunne holde til arbejdet, valgte hun at læse videre til produktionsteknolog for at bygge oven på sine kompetencer. ”Jeg var nysgerrig på, hvordan jeg selv kunne bidrage til, at varerne blev nemmere at producere, og der ikke skete fejl. Med uddannelsen til produktionsteknolog er jeg rigtig godt stillet, fordi det er mere teknisk arbejde – og ikke fysisk hårdt arbejde,” siger Camilla Behrendtz. Hos tandhjulsproducenten Randers Gears nyder de godt af Camillas evner til at optimere produktionen. ⚙️ ”Danmark er et højtlønsland, så vi er nødt til at være skarpere og hurtigere for at kunne konkurrere internationalt. Derfor skal vi hele tiden effektivisere vores processer, og det er produktionsteknologer rigtig gode til,” siger adm. Direktør Lau Akstrup Jensen, som selv er uddannet produktionsteknolog. 💶📈
Tania Rauff har været vidt omkring i sit arbejdsliv, og hun har gennemført flere uddannelser uden at ramme helt plet. Det gjorde hun til gengæld på administrationsøkonom-uddannelsen, og i dag arbejder hun hos Gældsstyrelsen i Grenå.
Gry Cilleborg, handelsøkonom-uddannet fra Dania i Randers, har lige modtaget 2.præmien til Young Female Entrepreneur of the Year, for arbejdet med sin virksomhed Pakkeriet Hadsund. Konkurrencen blev afholdt i Bruxelles.
- Du ligner en administrationsøkonom. Det fik Thit Wede Jodehl at vide, da hun kom til åbent hus på Dania, og det viste sig at være helt rigtigt. Blandingen af jura, drift og organisation gjorde, at hun i dag sidder som HR-ansvarlig ved tandlægerne Smil med Østergaard.
Stine Hørning Hansen boede på Azorerne, da hun startede på online-serviceøkonomuddannelsen med fokus på Travelguide Management. Nu bor hun i Aarhus, bliver færdig med sin uddannelse i juni og har allerede fået fast arbejde.
Hussein arbejder i dag som webudvikler hos Dynamic-it. Et job, han har fået efter at have været i praktik samme sted. Han begyndte på den 2-årige videregående uddannelse som multimediedesigner på Erhvervsakademi Dania i Skive. Og i løbet af uddannelsen skulle han i tre måneders obligatorisk praktik, og her faldt valget netop på Dynamic-it. Hør hele Husseins historie og bliv inspireret til din egen karriere.
Drømmer du om et meningsfyldt arbejde, hvor du gør en forskel for andre mennesker? Det gjorde Bue Kjær. Tilbage i gymnasiet blev han ramt af en alvorlig øjensygdom, og hans personlige erfaringer ledte ham på sporet af uddannelsen til optiker – eller optometrist. 👁️ ”Synet er en af de vigtigste funktioner, vi har. Som optometrist hjælper jeg mennesker med at se bedre og dermed opnå mere livskvalitet,” siger Bue Kjær, som i dag er optometrist og vejleder ved Smarteyes Danmark i Herning. 👓 ”En optometrist kan også udrede folk for øjensygdomme, og når man får en patient henvist til øjenlægen i tide, kan du være sikker på, at de kommer tilbage og takker dig.” Uddannelsen til optometrist tager 3,5 år og kombinerer undervisning og praktik. Der er gode job- og karrieremuligheder i hele landet, og behovet for optometrister stiger i takt med danskernes levealder 👀
Allerede inden Jacob Leis Pedersen bliver færdiguddannet som serviceøkonom med fokus på Tourism Management fra Dania midt i juni, har han fået et job. Den 1. juni starter han som rejsekonsulent hos Risskov Rejser i Randers.
Mød Marie. Hun er i praktik hos webshoppen Rito. Her arbejder hun med SoMe-marketing og laver opslag og stories til Instagram. Og så er hun med til at udvikle Ritos visuelle identitet. Hun er i gang med den 2-årige videregående uddannelse som multimediedesigner på Erhvervsakademi Dania i Skive, hvor hun i løbet af uddannelsen skal i en tre måneders obligatorisk praktik. Hør Maries historie og bliv inspireret til din egen karriere.
Hjalp denne side dig?