Del siden
 
       

Nyheder

Nulstil filter

Fra nyuddannet energiteknolog til seniorbrandrådgiver på 10 måneder

22.05.2024

Tingene går stærkt for 39-årige Rasmus Bargmann fra Kristrup. Han dimitterede som energiteknolog for mindre end et år siden, han er projektleder og for fire kolleger på byggeriet af Nordeuropas største bygning.

Studerende fra Dania hjælper Vi er Viborg med at sætte Ladies Week på skinner

21.05.2024

Der er tryk på kedlerne i Viborg Midtby når Ladies Week løber af stablen med 70 events. Det kræver nemlig et godt overblik at få alt til at gå op i en lyserød enhed, og så er det godt at have en klasse markedsførings-økonom-studerende med på holdet.

Maria kombinerede online-uddannelse og elitesport

17.05.2024

Med 101 landskampe og flere danmarksmesterskaber med Viborg HK i bagagen ved 33-årige Maria Fisker Stokholm, hvad der skal til for at lykkes på håndboldbanen. Nu er hun også lykkes med at tage en handelsøkonom-online uddannelse.

It-teknolog og cybersikkerhedsteam er Danias bedste praktikophold

16.05.2024

Med en særlig oplæringsordning, støtte og ansvar har Nichlas Sprange øget både kompetencer og selvtillid i sin praktik ved itm8s cyber defence center i Aalborg. Nu har de vundet prisen som Danias bedste praktikophold

Finansbachelor åbner døren til Freshtas karriere

14.05.2024

Freshta Samadi tog uddannelsen til finansbachelor og sidder nu i Danske Banks erhvervsafdeling og rådgiver små virksomheder. Det er sådan et job, Kristina Ernst fra Silkeborg drømmer om at få, når hun engang er færdig med studiet på 3,5 år. Hun har valgt at læse i Silkeborg, fordi det fungerer godt for hende at læse på et mindre sted med nærvær og tæt kontakt til underviserne.

Se video

EXPO på Dania GAMES er en kreativ smeltedigel

13.05.2024

Onsdag den 8. maj inviterede Dania GAMES alle interesserede til den årlige EXPO. Her kan de besøgende opleve studiemiljøet, kåre Game of the year, snakke med studerende, studievejledere og virksomheder.

Forskning: Digitalisering i smv’er - potentialer og begrænsninger

06.05.2024

Digitalisering af virksomheders forretningsprocesser er afgørende for deres udvikling og konkurrenceevne. Men hvordan går det med digitaliseringen i de små og mellemstore (smv’ere) danske virksomheder?

It-teknolog og cybersikkerhedsteam vinder prisen som bedste praktikophold

03.05.2024

Med en særlig oplæringsordning, støtte og ansvar har Nichlas Sprange øget både kompetencer og selvtillid i sin praktik ved itm8s cyber defence center i Aalborg. Nu har de vundet prisen som Danias bedste praktikophold

Se video

Vild udvikling i praktik: ”Jeg har fået et selvtillidsboost”

01.05.2024

Praktikken ved work-live-stay har givet markedsføringsøkonomen Louise Callesen større selvværd, gjort hende mere åben og overbevist hende om at læse videre

Dania-studerende triumferer til de regionale mesterskaber i entreprenørskab

01.05.2024

Tirsdag den 30. april afholdt Fonden for Entreprenørskab de regionale mesterskaber i entreprenørskab på Randers Stadion. Bioverset, der er etableret af to markedsføringsøkonom-studerende fra Dania, vandt i kategorien Intrapreneurship og skal nu til DM i entreprenørskab.

Hjalp denne side dig?