Del siden
 
       

Nyheder

 

Louise Sørensen går fra butik til handel på nettet

16.03.2018

Hun var glad for at arbejde i en butik, men fremover skal Louise Sørensen ikke længere stå bag disken og sælge sko. Hun har valgt at læse til handelsøkonom med speciale i nethandel.

 

Dorina rejste 1500 kilometer for at komme til åbent hus i Viborg

12.03.2018

Dorina Fejes kommer fra den ungarske by, Budapest. Hende og moderen var så interesserede i, hvad Erhvervsakademi Dania udbød af uddannelser, at de rejste 1500 kilometer for at komme til åbent hus i Viborg.

 

Erhvervsakademi Dania afholder International Week

09.03.2018

Det er lykkedes for Erhvervsakademi Dania at tiltrække nogle meget attraktive undervisere fra udlandet til International Week

 

Fra tømrer til projektansvarlig

09.03.2018

Anders Mathiesen er gået nye veje. Han har fravalgt skruemaskine og fukssvans og tilvalgt projekt- og produktionsstyring.

 

Kim brænder for teknologi

01.03.2018

Kim Svanesøgård er i gang med at videreuddanne sig til automationsteknolog hos Erhvervsakademi Dania i Randers. Han valgte sin uddannelse, fordi han er vild med teknologi, og han ved, at han med uddannelsen i hånden er godt rustet fremover.

 

Fra Den Kongelige Livgarde til Dania studerende

26.02.2018

Christoffer Kamronn sætter sin hat, som han vil. Bjørnepelshuen blev til solkasketten, der nu er udskiftet med filthatten. Filthatten er blevet den 29-årige studerendes kendetegn. Den er kommet for at blive.

 

Letbane til Grenaa glæder uddannelsesinstitutionerne

21.02.2018

Uddannelsesinstitutioner i Grenaa ser frem til, at letbanen kommer til Djursland. Den gør ikke bare transporten for deres studerende nemmere, den giver også uddannelserne anledning til at tænke i nye målgrupper.

 

Erhvervsakademi Dania i Skive og Viborg går sammen om Åbent Hus

09.02.2018

Erhvervsakademi Dania i Skive og Viborg er gået sammen om at holde Åbent Hus. Der er nemlig masser af muligheder for at tage en videregående uddannelse i nærområderne, og med kun 21 minutters togtur er begge steder nemme at komme til for pendlende unge fra Skive og Viborg.

 

Skab dit eget spil til åben dag hos Dania Games

02.02.2018

Spilindustrien er i rivende udvikling, og herhjemme omsætter vi for 1,2 milliarder kroner. Derfor er der stort brug for mennesker, der udvikler sjove og seriøse spil til gavn og glæde. Kom til Dania Games Expo 2018 den 10.februar og bliv klogere.

 

Ledige opkvalificeres til statslige arbejdspladser

18.01.2018

Unikt samarbejde mellem midtjyske uddannelsesinstitutioner, jobcentre og HK Østjylland skal opkvalificere ledige til fremtidens statslige arbejdspladser. Fuldt hold begynder i Randers denne uge.

Hjalp denne side dig?