Del siden
 
       

Erhvervsakademi Dania og Ejendomsforeningen Danmark styrker samarbejdet

Større komplekse krav inden for ejendomsadministration har fået to nøglespillere til at samle kræfterne. I de kommende 10 år bliver der brug for omkring 4.000 nye ejendomsadministratorer.
Artiklen fortsætter under billedet Medarbejder arbejder ved en computer
2024-04-15
Erhvervsakademi Dania
/nyheder-og-presse/nyheder/erhvervsakademi-dania-og-ejendomsforeningen-danmark-styrker-samarbejdet/

Det er Erhvervsakademi Dania og Ejendomsforeningen Danmark, der med en fælles indsats styrker uddannelsen til at blive ejendomsadministrator - den såkaldte EA-uddannelse.
EA-uddannelsen er blevet en del af Akademiuddannelsen i finansiel rådgivning inden for efter- og videreuddannelsesområdet, og det er kun de allerbedste undervisere fra ejendomsbranchen, der får lov til at dele ud af deres viden til de akademistuderende.

Titlen er en eftertragtet titel, fordi den står som en stærk garanti for, at den person, der har fået titlen, kan varetage meget komplekse problemstillinger inden for ejendomsadministration.

Birgitte Riise Bjærge, erhvervsdirektør, Erhvervsakademi Dania

Erhvervsdirektør Birgitte Riise Bjærge fra Erhvervsakademi Dania siger:

- Vi står inde for uddannelsen, og det sikrer, at den er godkendt og blåstemplet af Uddannelses-og Forskningsministeriet. Det betyder, at vores høje faglighed og kompetencer lever op til de stadigt voksende krav, som samfundet kræver af en ejendomsadministrator med seneste nye og relevante viden inden for området.

Ejendomsadministratoruddannelsen giver ret til at benytte titlen Ejendoms-administrator/Property Manager. Samtidig giver den ret til at benytte den beskyttede titel EA.

- Titlen er en eftertragtet titel, fordi den står som en stærk garanti for, at den person, der har fået titlen, kan varetage meget komplekse problemstillinger inden for ejendomsadministration, forklarer Birgitte Riise Bjærge, erhvervsdirektør.

Højt medlemstal giver markant indflydelse

85 procent af alle i ejendomsbranchen er medlem af Ejendomsforeningen Danmark. Den store tilslutning giver tyngde og indflydelse hos blandt andre politikerne på Christiansborg. De fleste undervisere på EA-uddannelsen arbejder til daglig i Ejendomsforeningen Danmarks sekretariat, som også har stået for den faglige udvikling af uddannelsen gennem mange år.

Underviserne inddrager den nyeste viden på området, og foreningen udvikler løbende relevant undervisningsmateriale i samarbejde med Erhvervsakademi Dania.


- Vores høje medlemstal viser med al tydelighed, at der er stor tilslutning til vort arbejde. Det er vi meget tilfredse med, og det er også derfor, at vi gerne vil fortælle den gode historie om, at kommende ejendomsadministratorer med vores uddannelse kan bære faklen videre, lyder det fra Jannick Nytoft, som er adm. direktør i Ejendomsforeningen Danmark.

Brug for flere hænder

Der vil mangle ejendomsadministratorer i de kommende år. Ejendomsforeningen Danmarks prognose viser, at der på ti år bliver brug for omkring 4.000 nye ejendomsadministratorer. Derfor er der også et stort uddannelsesbehov i de kommende år, og Erhvervsakademi Dania og Ejendomsforeningen Danmark følger udviklingen nøje.

- Vi har brug for flere hænder i ejendomsbranchen, som er i en rivende udvikling. Det er en kæmpe udfordring, som vi tager meget alvorligt og arbejder målrettet på at få løst på flere fronter, siger Jannick Nytoft.

Ejendomsforeningen Danmark har netop publiceret markedsstatistik, der viser, at der er gode investeringsmuligheder i ejendomsmarkedet, og der er blandt andet nogle af de ting, som akademistuderende vil kunne komme til at beskæftige sig med.


 

Hjalp denne side dig?