Del siden
 
       
 

Vores kernefortælling

Hos Dania har vi en fælles identitet og kultur på tværs af vores afdelinger. Vi arbejder med frihed under ansvar, vi har fokus på nærhed og vi er professionelle, ordentlige, engagerede og praksisrettede i løsningen af vores opgaver.

I videoen her kan du se, hvad det betyder for os. Og i nedenstående kan du læse vores kernefortælling.

Video

Vores kernefortælling

Hos os er de studerende ikke bare et nummer. De er hele vores eksistensgrundlag. Uden de studerende er der intet erhvervsakademi. Vi har derfor de studerendes læring, trivsel og udvikling i centrum og arbejder tæt sammen med dem og har fokus på den enkelte studerende. Vi har med andre ord fokus på nærhed.

Men det kan ikke stå alene. For de studerende skal også bidrage på arbejdsmarkedet. Derfor er det afgørende for os at have et relevant og tæt samarbejde med erhvervslivet, så vi hele tiden er up-to-date på, hvad der er behov for, og hvilke kompetencer der efterspørges. Vi er praksisrettede.

Hos os er medarbejderne engagerede i deres arbejde, uanset om man er underviser, studiesekretær, campuschef, konsulent, en del af fællesfunktionerne eller noget helt sjette, og alle yder deres bedste og agerer altid både professionelt og ordentligt i varetagelsen af opgaverne.

Et særligt kendetegn hos os i løsningen af opgaverne er frihed, som giver den enkelte medarbejder friheden til at løse sine opgaver inden for en ramme, der bygger på tillid.

Vi arbejder med frihed under ansvar,

vi har fokus på nærhed

og vi er professionelle, ordentlige, engagerede og praksisrettede i løsningen af vores opgaver.

Sådan har vi fundet frem til vores kernefortælling

Vi har undersøgt, hvad det er, vi er, og hvad det er, vi står for gennem:

  • kvalitative interviews med udvalgte medarbejdere
  • fokusgruppeinterview med udvalgte medarbejdere
  • kvantitative undersøgelser blandt medarbejdere og samarbejdspartnere
  • et medarbejderseminar for alle medarbejdere
  • et webinar for alle medarbejdere

 

 

Hjalp denne side dig?