Del siden
 
       
 

Brobygning

Giv jeres elever muligheden for at få et indblik i, hvordan livet på en videregående uddannelse er. Oplev undervisningen og studielivet på vores uddannelser igennem brobygningsarrangementer. Vi skræddersyer gerne et forløb til netop jeres klasser, studieretninger, fagpakker eller hele årgange.

Få indblik i erhvervsakademiuddannelserne

Vi tilbyder brobygningsarrangementer for alle, der går på en ungdomsuddannelse - både på de gymnasiale uddannelser og på erhvervsuddannelserne. 

Med vores brobygningsarrangementer kan vi give eleverne et indblik i livet på erhvervsakademiuddannelserne og de kan få en smagsprøve på undervisningen, tale med vores nuværende studerende og opleve studiemiljøet på en videregående uddannelse. 

Vi skræddersyer gerne et forløb til netop jeres elever, som også kan målrettes deres fagområde- eller -linje. Forløbet kan strække sig over halve til hele dage eller enkelte undervisningslektioner. Og har I ikke mulighed for at komme til os, så kommer vi også gerne ud til jer på jeres skole. 

Kontakt os for nærmere aftale. 

 

Brobygningskoordinator
Erhvervsakademi Dania

Brobygning for ungdomsuddannelser

På Erhvervsakademi Dania har vi skræddersyet en række tilbud, der giver jeres elever et indblik i livet på en videregående uddannelse, og som kan hjælpe dem på vej i det videre valg mod en eventuel fremtidig uddannelse.

Vores tilbud er målrettet at hjælpe eleverne med at kunne træffe et kvalificeret uddannelsesvalg.

Som medarbejder på en ungdomsuddannelse har du mulighed for at kontakte os helt uformelt for en snak om, hvilke muligheder der passer til jeres elever.

Det er helt op til jer, om forløbet skal afholdes på ét af vores campusser, eller om det skal afholdes hos jer.

Eksempler på samarbejder med ungdomsuddannelser

Brobygning

Vi arrangerer en hel eller halv dag, hvor jeres elever besøger ét af vores campusser. Vi laver et skræddersyet program målrettet jeres elevers fagområde.

Oplæg i klasser

Vores studerende vil komme besøg på jeres ungdomsuddannelse, hvor de overtager undervisningen og deler ud af deres viden indenfor et bestemt område.

Gæsteundervisning

Vores undervisere vil komme på besøg på jeres ungdomsuddannelse, hvor de vil overtage undervisningen og deler ud af deres viden indenfor et bestemt område.

Besøg af studievejleder

Vores studievejledere vil komme forbi og holde et oplæg, hvor vi giver jeres elever et indblik i, hvad det vil sige at studere på et erhvervsakademi – og hvad man kan blive med vores uddannelser.

Mød os

I har også mulighed for at komme på besøg på et af vores campusser. Her vil I få en rundvisning og et indblik i studielivet på vores campus.

Har du spørgsmål til vores aktiviteter, eller er du nysgerrig på andre samarbejdsmuligheder, er du mere end velkommen til at kontakte os. 

Hjalp denne side dig?