Nyheder

 

Ledige opkvalificeres til statslige arbejdspladser

18.01.2018

Unikt samarbejde mellem midtjyske uddannelsesinstitutioner, jobcentre og HK Østjylland skal opkvalificere ledige til fremtidens statslige arbejdspladser. Fuldt hold begynder i Randers denne uge.

 

Karina: Fem gode grunde til at deltage i The Future of Shopping

18.01.2018

Mød vores handelsøkonom-studerende, Karina Guldborg Ritter Madsen, og få fem gode grunde til, hvorfor du også bør søge om at komme med til The Future of Shopping konferencen i Holland. Noter, deadline er den 19.januar!

 

Erhvervsakademi Dania får ny uddannelses-station i Hedensted

17.01.2018

DR Nyheder var på plads for at tale med rektor Anders Graae Rasmussen om Hedensted som ny uddannelsesstation inden for automations-teknologuddannelsen. Regeringen har nemlig lagt op til 10 nye uddannelsesstationer med 500-1000 nye studiepladser.

 

Samtlige studerende fra Erhvervsakademi Dania i Horsens har fået praktikplads

16.01.2018

Mangel på praktikpladser? Frygt for ikke at kunne færdiggøre din uddannelse? Ikke hos Erhvervsakademi Dania i Horsens.

 

Studerende fra Dania skal udstille på Dokk1 i Aarhus

05.01.2018

De to optometrist-studerende, Anne-Mette Rahbæk og Ea Swensson fra Erhvervsakademi Dania, begynder det nye år med at udstille deres spilopfindelse på Dokk1 i Aarhus.

 

Mere til uddannelsen som optiker end det man umiddelbart kan se

02.01.2018

Innovation. Rådgivning. Hjælpe mennesker. Kundepleje. Udvikling. Derfor er det fedt at uddanne sig til optiker! Det mener Anne-Mette Rahbæk og Ea Swensson, som er i gang med optometrist-studierne i Randers.

 

Fra dumpet til selvstændig

27.12.2017

Louise Petersen havde en barsk tur i folkeskolen og gik ud af 9.klasse uden at bestå afgangsprøverne. Men beslutsomhed og hårdt arbejde gjorde, at hun i 2013 kunne leve op til de akademiske krav og kunne påbegynde en videregående uddannelse hos Erhvervsakademi Dania i Randers. Louise uddannede sig til produktionsteknolog og er i dag selvstændig. Og lykkelig.

 

Lederuddannelse på deltid åbner nye døre

21.12.2017

Det skal være muligt for ledere at videreuddanne sig, uden at det koster for meget af tiden privat og på jobbet. Derfor tilbyder Dania Erhverv en lederuddannelse, som den enkelte kan skræddersy, så den passer ind i hverdagen.

 

Dania Erhverv og Kalø Landbrugs-skole indgår samarbejde

19.12.2017

Dania Erhverv og Kalø Landbrugsskole har indgået samarbejde om en akademiuddannelse i ledelse. Den nye akademiuddannelse begynder i januar 2018, og den kan tages på deltid.

 

Torben er ikke i tvivl: Attraktiv lederuddannelse styrkes med ECTS-point

14.12.2017

Torben Rolsted Vestergaard fra Grundfos har netop færdiggjort sin lederuddannelse LifeAchiever. Dania Erhverv i Silkeborg og konsulenthuset Achievers har nemlig styrket uddannelsen med ECTS-point. Endnu et forløb er på plads til start i marts 2018.

Hjalp denne side dig?