Nyheder

 

Letbane til Grenaa glæder uddannelsesinstitutionerne

21.02.2018

Uddannelsesinstitutioner i Grenaa ser frem til, at letbanen kommer til Djursland. Den gør ikke bare transporten for deres studerende nemmere, den giver også uddannelserne anledning til at tænke i nye målgrupper.

 

Erhvervsakademi Dania i Skive og Viborg går sammen om Åbent Hus

09.02.2018

Erhvervsakademi Dania i Skive og Viborg er gået sammen om at holde Åbent Hus. Der er nemlig masser af muligheder for at tage en videregående uddannelse i nærområderne, og med kun 21 minutters togtur er begge steder nemme at komme til for pendlende unge fra Skive og Viborg.

 

Skab dit eget spil til åben dag hos Dania Games

02.02.2018

Spilindustrien er i rivende udvikling, og herhjemme omsætter vi for 1,2 milliarder kroner. Derfor er der stort brug for mennesker, der udvikler sjove og seriøse spil til gavn og glæde. Kom til Dania Games Expo 2018 den 10.februar og bliv klogere.

 

Ledige opkvalificeres til statslige arbejdspladser

18.01.2018

Unikt samarbejde mellem midtjyske uddannelsesinstitutioner, jobcentre og HK Østjylland skal opkvalificere ledige til fremtidens statslige arbejdspladser. Fuldt hold begynder i Randers denne uge.

 

Karina: Fem gode grunde til at deltage i The Future of Shopping

18.01.2018

Mød vores handelsøkonom-studerende, Karina Guldborg Ritter Madsen, og få fem gode grunde til, hvorfor du også bør søge om at komme med til The Future of Shopping konferencen i Holland. Noter, deadline er den 19.januar!

 

Erhvervsakademi Dania får ny uddannelses-station i Hedensted

17.01.2018

DR Nyheder var på plads for at tale med rektor Anders Graae Rasmussen om Hedensted som ny uddannelsesstation inden for automations-teknologuddannelsen. Regeringen har nemlig lagt op til 10 nye uddannelsesstationer med 500-1000 nye studiepladser.

 

Samtlige studerende fra Erhvervsakademi Dania i Horsens har fået praktikplads

16.01.2018

Mangel på praktikpladser? Frygt for ikke at kunne færdiggøre din uddannelse? Ikke hos Erhvervsakademi Dania i Horsens.

 

Studerende fra Dania skal udstille på Dokk1 i Aarhus

05.01.2018

De to optometrist-studerende, Anne-Mette Rahbæk og Ea Swensson fra Erhvervsakademi Dania, begynder det nye år med at udstille deres spilopfindelse på Dokk1 i Aarhus.

 

Mere til uddannelsen som optiker end det man umiddelbart kan se

02.01.2018

Innovation. Rådgivning. Hjælpe mennesker. Kundepleje. Udvikling. Derfor er det fedt at uddanne sig til optiker! Det mener Anne-Mette Rahbæk og Ea Swensson, som er i gang med optometrist-studierne i Randers.

 

Fra dumpet til selvstændig

27.12.2017

Louise Petersen havde en barsk tur i folkeskolen og gik ud af 9.klasse uden at bestå afgangsprøverne. Men beslutsomhed og hårdt arbejde gjorde, at hun i 2013 kunne leve op til de akademiske krav og kunne påbegynde en videregående uddannelse hos Erhvervsakademi Dania i Randers. Louise uddannede sig til produktionsteknolog og er i dag selvstændig. Og lykkelig.

Hjalp denne side dig?