Del siden
 
       

Erhvervsakademi Dania i Hobro fastholder højt ansøgertal

Erhvervsakademi Dania i Hobro fastholder det høje ansøgertal under kvote 1. Tal offentliggjort den 5.juli viser, at der stort set er lige mange ansøgere som sidste år. Den nyhed glæder campuschef Jens Peter Nannerup Dahlgaard fra Hobro.
Artiklen fortsætter under billedet Studerende på Erhvervsakademi Dania i Hobro laver gruppearbejde
2024-04-15
Erhvervsakademi Dania
https://eadania.dk/nyheder-og-presse/nyheder/erhvervsakademi-dania-i-hobro-fastholder-hoejt-ansoegertal/

Der er tilfredshed at spore med kvote 1 ansøgertallene i Hobro.

”Vi er glade for, at vi stadigvæk er en attraktiv uddannelsesinstitution, som de unge vælger til. Vi har oplevet fin fremgang de seneste par år, og nu er vi landet på et rigtig godt, stabilt niveau, siger Jens Peter Nannerup Dahlgaard. Han er campuschef hos Erhvervsakademi Dania i Hobro.

Erhvervsakademi Dania i Hobro udbyder tre korte videregående uddannelser: Finans – Handels- og Logistikøkonom. I år har i alt 141 sendt en ansøgning om at blive optaget, mens det tal sidste år var på 148.

Campuschefen er overbevist om, at efteroptaget giver de sidste studerende. Det viser erfaringen.

Campuschef: Alle får job med en Dania-uddannelse

”Udover at vi er tilfredse med ansøgertallet, så kan vi se, at vores studerende rent faktisk får arbejde efter endt uddannelse. Vores beskæftigelsestal viser, at alle har job inden for 10 måneder efter den afsluttende eksamen, og det er vi glade for. Der er behov for den viden, som vi giver de unge, og det kan betale sig at vælge en af vores uddannelser”, lyder der fra campuschefen.


Logistikøkonomuddannelsen oplever en fin fremgang med i alt otte procent sammenholdt med førsteprioritetsansøgningerne sidste år.

” Vi nyder godt af at være et mindre campus, hvor nærvær og trivsel for vores studerende er vores allervigtigste fokusområder. Vi gør en stor indsats for, at de unge udvikler sig fagligt og har det godt i deres dagligdag i Hobro. Kommunen er et godt sted for unge at studere i og bo, og vi har et godt og tæt samarbejde med erhvervslivet, som er meget glade for vores studerende, hvad enten de er praktik eller efter endt uddannelse.

På landsplan er antallet af ansøgere til de videregående uddannelser faldet med to procent.

Alle ansøgere får svar på deres ansøgning til en videregående uddannelse den 28.juli.



Hjalp denne side dig?